reklama
I pod kroplowka leżę
I na l4
Jakąś grypa żołądka mnie dopadła
Ojj to zdrówka życzę.
Rybki
Trzecia Rybka
Hejka.
U nas także bialo. Sypie caly czas. Wielkie korki na ulicach rano byly.
Mialam ochote urlop dzisiaj wziąść qale się powstrzymałam choć sama wiem ze to głupota. Jestem porzadnie przeziebiona i potrzebuje posiedziec w domu.
Bylam dzisiaj na pobraniu krwi i znow fatalnie bo zyl nie bylo....w koncu z takiej cienkiej jak krew siekla to ubranie mam brudne.
Milego dnia!!!
U nas także bialo. Sypie caly czas. Wielkie korki na ulicach rano byly.
Mialam ochote urlop dzisiaj wziąść qale się powstrzymałam choć sama wiem ze to głupota. Jestem porzadnie przeziebiona i potrzebuje posiedziec w domu.
Bylam dzisiaj na pobraniu krwi i znow fatalnie bo zyl nie bylo....w koncu z takiej cienkiej jak krew siekla to ubranie mam brudne.
Milego dnia!!!
Ehh dziewczyny boje się trochę bo właśnie wyskoczyła mi opryszczka. Naczytałam się w necie i jestem o tyle spokojna że ja mam z tym problem od dłuższego czasu a nie po raz pierwszy. Podobno najgorzej jak jest po raz pierwszy i to w trakcie ciąży. Muszę zadzwonić do lekarza i zapytać czy mogę coś na to brać normalnie.
reklama
stonka84
Aktywna w BB
0A u mnie dziś strasznie leje, zaraz zbieram sie nawizyte u ginai mam ogromnego stresa już bym chciała być po, trzymajcie kciuki.