reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witam się deszczowo:baffled:

U nas dziś święto Walii, dzieci poprzebierane w tradycyjne ludowe stroje w szkołach, śpiewy, rymowanki, wierszyki, akademie - no właśnie akademia! Musiałam niestety wyjść ze szkoły inaczej każdy z osobna byłby przeze mnie..no wiecie:errr::errr: Tak mi się niedobrze zrobiło, chyba za dużo ludzi naraz się zeszło, duchota...brrr, nigdy więcej!
Wracając kuł mnie pęcherz (?) , powolutku wdrapałam się do łóżka i leżę póki co..
A w planach na dziś też mam pulpety jak Aria:happy2:

Aha..no i teraz już wiem o czym mówiłyście jak założyłyście getry ciążowe - luzzzz:yes::yes::yes: Właśnie mi kurier dostarczył, ale ja nie z H&M kupowałam, tylko zwykłe 100% bawełna na e-bayu ;-) ;)

Esthle dziekuje :-)

Asia ja bym.poszla do szpitala. Rownie dobrze mozesz cos zlapac w sklepie przy kasie.
Zdrowka dla babci.

Agnieszka jestea w szpitalu?

reklama
No aż mi się słabo zrobiło ;P tez tak pierwsza myśl... ale U Nas w rodzinie nie ma bliźniąt :o. Raczej nie bliźnieta ;)

Do góry