reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Pati, przykro że to jeszcze nie ten czas, trzymaj się ivwakcz dalej.

Włosy normalnie można farbowac, to tylko przesady, z reszta o tym już pisalysmy.

Dzięki za info, myślałam że zapłace powyżej 200 zł.... ;-)

Lepiej chodzić w butach po prostu wygodnych i dobrych dla nadwerezonego już kręgosłupa, może mały koturn? Na pewno jak obcas, to na wejście a potem sandalki czy baletki i fruuuuu ;-)

reklama
A rozjasnialyście też?? Bo ja mam balejaz w blondach i zastanawiam się co robić..??
tzn i tak dam im teraz chyba troche spokoju i zrobie dopiero w maju na komunie siostrzenicy, tylko jak z tym rozjaśnianiem?

Joani tak fruu to chyba nie bo cyka bym miala ja chodze jak z jajkiem doslownie.

A tak powaznie to mozna szalec na parkiecie?powaga pamietam ze jak bylam.na 18 w ciazy to pomalutku z nózki na nózke i o polnocy koniec imprezy byl

Madzia ja blond jechalam caly czas.co prawda nie rozjasniaczem a farba 9% ty raczej wiecej o zapach tych farb chodzi

Asia a widze ze Ty ze żnina to mieszkamy od siebie rzut beretem.bo ja z.gniezna

Jeśli nie masz przeciwwskazań to możesz trochę po tańczyć, ją raczej też bym tylko z nóżki na nóżkę i wolne przytulance wybrała.
Madzia, ja tez mam balejaz i normalnie robilam, tylko trzeba pilnować, bo np u mnie Expressem się rozjaśnia ly.

aria mam do Ciebie całą Polskę do przejechania:)
pati :( trzymaj się
rybki ja też się gryzę. Z jednej strony wiem, że nie mam powrotu do mojej firmy po macierzyńskim, ale z drugiej strony, głupio mi tak wcześnie iść na L4. A trzecia sprawa jest taka, że za miesiąc dwa firmy nie będzie i nie wiem co robić....

reklama
A ja ostatnio sobie wykrakałam pisząc,że mdłości minęły od wczoraj około 12 i dziś powtórka z rozrywki do tego tępy ból głowy.. :/ Do tego gardło mnie boli .. :/ zimno mi też ciągle.. Lipa..
Na szczęście nie tulę kibelka ale dużo nie brakuje..

Co do farbowania to wiem,że nie tylko zapach może przeszkadzać,ale też farba może mieć silniejsze lub słabsze działanie i kolor może nie wyjść taki jaki chcemy .

Idę dalej wegetować w ten niezwykły dzień,który zdarza się co 4 lata.

Do góry