reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Odnośnie wózków to my mamy quinny buzz 4, kosztował z fotelikiem koło 2500 ale sprawdził sie. Po roku wskocZylismy w maclarena i w życiu bym go nie zamieniła [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Aria brałam swój rozmiar normalny [emoji4]

Ja się ciesze,że mam duzo tunik z rozciagliwego materiału ale to pewnie tylko do pewnego momentu :( źle bym się czuła z widocznymi fałdkami...więc będzie trzeba coś kupic, bo aktualnie noszę rozmiar S....ale to już niedługo , jak już zauwazylam ze zaczyna mi się zaokraglać tu i tam :)

Jak słyszę....że facet odchodzi od ciężąrnej kobiety bo " nie jest jeszcze gotowy na dziecko " to wpadłabym tam z jakimś kałachem !!!! no kur*a!!!!!!! mógł pomyśleć o tym wcześniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ręce mi opadają!!!!:angry::angry:

Aria jak sie schylisz to gacie nie przebijają [emoji1][emoji1][emoji1]

Wy już o wózkach myślicie? :-) ja się jeszcze boję tak daleko wybiegać do przodu :-) chociaż bardzo mi się podobają takie właśnie 3w1.. i koniecznie taki optymistycznie kolorowy :-)

Hej

Aleeee się najadłam!!! pierwszy raz od prawie 2 tygodni:laugh2: Mało nie pęknę... Teraz nic nie robię do wieczora, tylko łóżeczko mnie interesuje ;-) ;)
Poza tym musiałam uprać i zmienić pościel, chociaż w czwartek zakładałam nową.. spać nie mogłam, jakoś wszystko mi zaczyna śmierdzieć i przeszkadzać:oo:

Ja po kąpieli również używam oliwki..w 1 ciąży nie miałam ani jednego rozstępu - oby teraz też tak było:yes: Ale ktoś kiedyś mi mówił, że rozstępy mają podłoże genetyczne, a u mnie ani mama, ani siostry nie miały nigdy ;-) ;)

reklama
Wy już o wózkach myślicie? :-) ja się jeszcze boję tak daleko wybiegać do przodu :-) chociaż bardzo mi się podobają takie właśnie 3w1.. i koniecznie taki optymistycznie kolorowy :-)
Mi znowu przeciwnie , wolę wózek w ciemniejszych stonowanych kolorach.

jeszcze nie kupujeemy :) duzooo czasu...ale cóż robic , jak nie oglądać różności dla maleństwa :)

Do góry