reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Iska to tylko podziwiać taka osobę jak twoja siostra. Dzielna jest. A jakie są rokowania?

Joani to może wybierz imię nie z listy bo one raczej będą się jeszcze trochę utrzymywały.

Lena u nas wątek zamknięty był po porodzie. Szczerze to na pewno po porodzie wiele mam zrezygnuje z forum.
Wtedy się wyklaruje kto będzie na zamkniętym.

Pati czekam na wieści. Trzymam kciuki

Beti ojej przykro mi. Trzymaj się :-(

reklama
Jestem ;) jest maleńki pecherzyk, nie mam zdjęć bo zostawili w szpitalu, idę po duphaston do apteki i jutro po l4 i bezwzględnie leżeć... jest zagrożenie ale krwawienie już niewielkie i nie muszę zostać w szpitalu ;) strasznie sie ciesze, ze to jednak nie poronienie i teraz bede na siebie 100 razy bardziej uważać :)

Jestem ;) jest maleńki pecherzyk, nie mam zdjęć bo zostawili w szpitalu, idę po duphaston do apteki i jutro po l4 i bezwzględnie leżeć... jest zagrożenie ale krwawienie już niewielkie i nie muszę zostać w szpitalu ;) strasznie sie ciesze, ze to jednak nie poronienie i teraz bede na siebie 100 razy bardziej uważać :)

Pati, który to u Ciebie tc? Gratuluję małej kropki :tak:

Taka_ja - 5 tydzień, a dokładniej wg OM 4t3d a według dzisiejszego USG 4t1d ;) i nie dziękuję za gratulacje, żeby nie zapeszyc ;)

Beti - tulam mocno kochana :( :*

Witajcie chciałam sie przywitać w niedziele zobaczyłam swoje upragnione wyczekane 2 kreseczki termin przypadnie mi na ostatni dzień października. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona:happy:

reklama
Do góry