reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja mam co chwile jakieś inne smaki obiadów bym gotowalam kilka Dziennie. Teraz makaron z warzywami jutro jiz mam plan na spagetti;) co do płci to dla mnie nie ma znaczenia a.mój mąż mówi że BedIe DziewcYnka i nawet imię Już wymyślił ;) także Obecnym czy mu się Sprawdzi.
Ktoś pytał czy byłam z mężem. Nie byłam bo mama nie mogła dziś zostać z maksiem więc tatuś został z synkiem ale mój mąż zawsze że mną wchodzi go gabinetu z res st a mój gin sam pierwsze co to pytał a Gdzie mąż?

reklama
Powstrzymuje sie w tym miesiacu zeby nie zalozyc konta na tym alli bo kiepsko z kasa ale po wyplacie zaloze I maz wywali mnie z domu :-) juz mam z 10 linkow zaznaczonych do kupienia :-)

Poziomki świetna wiadomość o serduszku :) po cichu liczyłam że może dzisiaj ujawnia się pierwsze październikowe bliźniaki :) :)

Też uważam że na wątek zamknięty jeszcze trochę poczekajmy.

Boże to co piszecie o porodzie SN to jakaś masakra. Ja teraz nawet jak nie będzie wskaźnik wybłagam moją gin o skierowanie na CC bo inaczej nie wyobrażam sobie rodzic.

Nevka kiedyś wklejam cała listę książek godnych polecenia z którymi na bank byś się nie nudziła, ale chyba nikt tego oprócz Megg nie zauważył.

Larkaa (jak wpisuje Twój nick tel zawsze zmienia mi na Latarka) ja pracuje za biurkiem ale mam dosyć zawiści ludzi z którymi pracuje i po świętach idę na L4, poprzednia ciążę cała przeciwdziałam w domu i nie wiem kiedy mi to zleciało.

Asik podziwiam że prace do końca. Mnie od 20 tygodnia tak bolał kręgosłup że nie umiałam siedzieć, mam nadzieję że teraz tak nie będzie.

Ja też planuję zakup tej poduszki długiej, podobno jest rewelacyjna.

U mnie zestaw do hybryd by się nie sprawdził bo mój syn oczywiście zawsze chciałby robić że mną czyli nic by z tego nie wyszło. A wyjście do kosmetyczki to zawsze chwilą dla siebie :)

Lucky ja niestety huśtawki objawów nie mam... Już się przyzwyczaiłam że dzień zaczynam od tulenia WC, a w pracy jak wchodzę do kuchni k czuje zapach kawy to nie mogę tego znieść.... Chociaż ja kocham kawę!!!!

Wszystkim chorym szybkiego powrotu do zdrowia.

My tradycyjnie walczymy z katarem które moje dziecko przynosi z przedszkola co drugi tydzień. Ręce opadają.

Czy któraś z Was jest właścicielka młodego kociaka?

ja jestem włascicielka ale 1,5 rocznego kociaka. A czemu pytasz?

Aleksandra moja Barbie ma 6 mcy i wszystko mi gryzie a szczególnie nowy dywan i już nawet z nerwów się już popłakałam z powodu tego dywanu. Podejrzewam że to zeby ale nie wiem jak jej pomóc. Miałam dzisiaj iść do weterynarza ale była tak okropna pogoda że sobie podarowałam.

Hej. Boże dziewczyny jak.ja cierpię ostatnio. Nie mogę spać jestem.wykończona. Ok kilku dni nie dość że mam problem.z zaśnięciem, zasypiam kolo01 w nocy to budzę się po3 i nie mogę zasnąć do rana wierzę się do rana. Jestem taka Zmęczona że skupić się nie umiem. Czy to normalne?

Mam to samo ;/ Budze się po nocach,krecę w łóżku;/Jestem zmęczona brakiem snu

Nie na się co bać SN ja swój wspominam świetnie pomimo porodowki w remoncie :-D

No ale mój synuś był dla mnie wyjątkowo łagodny i drobny :-) 2800 g 10 dbi przed tp
25 min na łóżku i po sprawie ... położne się śmiały ze poród przwgadalam i szybciej bym dała rade jakbym tyle nie gadała hehe

Co do spania to jak już wspomniałam mam t9 samo ... młodego jak do szkoły prowadzę to jak zombie .... a dziś myślałam że sir wściekne ... stopy mnie jakoś swedzialy normalnie masakra machalam tymi girami jak jakaś wariatka ... I jeszcze siku się chce w najmniej odpowiednim momencie jak juz się przysypia

Aleksandra moja Barbie ma 6 mcy i wszystko mi gryzie a szczególnie nowy dywan i już nawet z nerwów się już popłakałam z powodu tego dywanu. Podejrzewam że to zeby ale nie wiem jak jej pomóc. Miałam dzisiaj iść do weterynarza ale była tak okropna pogoda że sobie podarowałam.

Kup jej zabawke do gryzienia moze sie uspokoi:).Powiem Ci ze ja mam kocura, niby wykastrowany i powinnien byc spokojny, a potrafi po szafach chodzic, a z parapetu kwiatki zrzucac:) Ta kocia natura :)

Słuchajcie mam pytanie odnośnie tygodni ciąży..bo zgłupiałam... okres miałam 7.01.16 , owulację około 1-2 lutego... to w, którym tygodniu ciąży jestem?? Kalkulator uparcie pokazuje 6,6 ale to nie jest realne.. dla mnie to max 5 tydz...

Tekila masz tak długie cykle, że tak późno owulacja? Kalkulator liczy ciążę od 1 dnia miesiączki tak jak lekarze, czyli dobrze policzył. Od zapłodnienia wychodzi zwykle ok. 2 tyg. mniej. Ja zawsze posługuję się wyliczeniem właśnie od 1 dnia miesiączki.

reklama
Do góry