reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
No ja też już czekam z niecierpliwością do jutra ... oby było wszystko dobrze. Cały czs ze strachem tylko patrze czy nic nie leci. Mimo że ciąży nie planowałam to już kocham ta fasolę i chce żeby wszystko było ok. No ale wy to doskonale rozumiecie:-)

Żałuję że w 1 ciąży nie zapisałam się do żadnego forum bo jakby Tż-Ci mieli nas tak ciągle wysłuchiwać to by padli :p
Mój np mówi ze coś jestem dziwnie spokojna w tej ciąży bo w 1 to byłam zolza pierwsza klasa.

Cherry bardzo ładne imię :-) ale sąsiadki córa ma więc ja juz bym swojej nie dała :-) bo tak bym się nad tym l zastanawiała.

Dziękuję za ten link :-) tam pokazuje, że dziecko ma ponad dwa tygodnie :-) to się zgadza :-) :-) :-) :-) :-)

Ann pewnie ze dla Jasia :-)
No I cos dla siebie :-) ale to dopiero po wyplacie, narazie zapisuje co chce :-)

jagus jak sie kobieta raz zarazi to potem to rok krąży w organizmie. Jak ten okres przejdziesz to jest mała szansa na nawroty. Najskuteczniejsze to zero słodyczy i łykanie probiotyków przez 2 miesiące.
aria mamy prawie tą samą różnicę między dzieciakami :) z tym, że ja mam córkę.

Dziewczyny ledwo daję rady wysiedzieć w pracy 8 h :( jak wracam to odrazu padam na łóżko, krzyż mnie boli jakby ktoś mi go łamał :(

Larkaa ale mnie to już kilka lat z mniejszymi bądź większymi przerwami męczy...

Wesoła Kobietka a w tym wymazie coś Ci wyszło? Gynalgin też miałam...

Zostawic forum na pare h i tyle stron do nadrobienia... :D
Mnie wg tych apek wychodzi termin na 12.10, ale moje cykle tez takie rozne bywaly, od 26 dni do 31, chociaz ten ostatni mial rowne 28 i data poczecia by sie zgadzala :) zobaczymy co bedzie w pt.... :D

Jaguś dopiero odbiore wyniki na wizycie. Ale w poprzedniej ciąży ciągle mialam jakies infekcje albo bakterie w moczu. Po poronieniu a przed zajsciem w ciaze z corka w wymazie wyszedl mi paciorkowiec tzw. GBS, na to robi sie wymaz pod koniec ciąży bo w razie czego trzeba wziac antybiotyk by nie zarazic dziecka podczas porodu (mialas na to wymaz?) . Gin mówił wtedy, że jak to sie ma to juz to zostaje w organizmie.

Aria współczuję.

U mnie dzisiaj szaro buro i ponuro, na dodatek zimno, a ja już siedzę w kolejce na badanie krwi i wszystko było by ok gdyby nie to że prawie umieram z głodu.

reklama
Hej hej, u mnie wszystko ok, jest pecherzyk z całkiem żółtym, około 4t5d . Jeśli wszystkie wymiary i wiek ciąży się utrzymają, to tp będzie mniej więcej na okolice 25 października

Do góry