reklama
No ja też już czekam z niecierpliwością do jutra ... oby było wszystko dobrze. Cały czs ze strachem tylko patrze czy nic nie leci. Mimo że ciąży nie planowałam to już kocham ta fasolę i chce żeby wszystko było ok. No ale wy to doskonale rozumiecie:-)
Żałuję że w 1 ciąży nie zapisałam się do żadnego forum bo jakby Tż-Ci mieli nas tak ciągle wysłuchiwać to by padli
Mój np mówi ze coś jestem dziwnie spokojna w tej ciąży bo w 1 to byłam zolza pierwsza klasa.
Cherry bardzo ładne imię :-) ale sąsiadki córa ma więc ja juz bym swojej nie dała :-) bo tak bym się nad tym l zastanawiała.
Żałuję że w 1 ciąży nie zapisałam się do żadnego forum bo jakby Tż-Ci mieli nas tak ciągle wysłuchiwać to by padli
Mój np mówi ze coś jestem dziwnie spokojna w tej ciąży bo w 1 to byłam zolza pierwsza klasa.
Cherry bardzo ładne imię :-) ale sąsiadki córa ma więc ja juz bym swojej nie dała :-) bo tak bym się nad tym l zastanawiała.
jagus jak sie kobieta raz zarazi to potem to rok krąży w organizmie. Jak ten okres przejdziesz to jest mała szansa na nawroty. Najskuteczniejsze to zero słodyczy i łykanie probiotyków przez 2 miesiące.
aria mamy prawie tą samą różnicę między dzieciakami z tym, że ja mam córkę.
Dziewczyny ledwo daję rady wysiedzieć w pracy 8 h jak wracam to odrazu padam na łóżko, krzyż mnie boli jakby ktoś mi go łamał
Larkaa ale mnie to już kilka lat z mniejszymi bądź większymi przerwami męczy...
Wesoła Kobietka a w tym wymazie coś Ci wyszło? Gynalgin też miałam...
Zostawic forum na pare h i tyle stron do nadrobienia...
Mnie wg tych apek wychodzi termin na 12.10, ale moje cykle tez takie rozne bywaly, od 26 dni do 31, chociaz ten ostatni mial rowne 28 i data poczecia by sie zgadzala zobaczymy co bedzie w pt....
Mnie wg tych apek wychodzi termin na 12.10, ale moje cykle tez takie rozne bywaly, od 26 dni do 31, chociaz ten ostatni mial rowne 28 i data poczecia by sie zgadzala zobaczymy co bedzie w pt....
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Jaguś dopiero odbiore wyniki na wizycie. Ale w poprzedniej ciąży ciągle mialam jakies infekcje albo bakterie w moczu. Po poronieniu a przed zajsciem w ciaze z corka w wymazie wyszedl mi paciorkowiec tzw. GBS, na to robi sie wymaz pod koniec ciąży bo w razie czego trzeba wziac antybiotyk by nie zarazic dziecka podczas porodu (mialas na to wymaz?) . Gin mówił wtedy, że jak to sie ma to juz to zostaje w organizmie.
neilaaa
Fanka BB :)
Aria współczuję.
U mnie dzisiaj szaro buro i ponuro, na dodatek zimno, a ja już siedzę w kolejce na badanie krwi i wszystko było by ok gdyby nie to że prawie umieram z głodu.
U mnie dzisiaj szaro buro i ponuro, na dodatek zimno, a ja już siedzę w kolejce na badanie krwi i wszystko było by ok gdyby nie to że prawie umieram z głodu.
reklama