reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ludzie by się wstydzili i mogliby się powstrzymać od komentarzy typy 500+ to i się mnożą... co kogo to obchodzi... sama pochodzę z licznej rodziny i mnie to nie dziwi że ktoś chce mieć więcej niż dwoje czy troje. Tylko się cieszyć z nowego życia. A i na starość będzie milusio :happy: a propo moje również pierwsze :tak:

reklama
U nas byla czworka a u mojego meza piątka, wiec od poczatku bylo pewne ze jesli tylko warunki pozwola to minimum trojke bysmy chcieli, ja zalozylam ze do 30stki zakoncze proces rozmnazania i z trojka sie wyrobie ale nawet z ginem sie smialam ze 4 to ewentualna wpadka wiec wszystko przede mna ;) co do 500plus tak szybko jak wprowadzili tak i anuluja jak sie zmieni partia rzadzaca, watpie zeby ktokolwiek o zdrowych zmyslach bral to pod uwage planując dziecko.

Jestem tego zdania, że ile Bozia da dzieci to tyle wychowam :)
Mnie się przestawił chyba inny tryb :dry: zawsze spałam rano do 11:00 jak oczywiście miałam możliwość. A teraz... teraz godzina 8:00 a Ja juz wyspana :eek:

Oczywiscie ze plec nie gra roli. Oby zdrowe ale pomazyc mozna :-)

Cherry super

Ann juz? Mi wyszedk na tydzien.przed porodem

Ruda no tak jeszcze nie wystaje ale już się wysuwa wyżej. Ja miałam połowę ciąży. Taka moja uroda chyba. A po ciąży już nigdy nie wrócił całkowicie do pierwotnego wyglądu więc pewnie dlatego tak szybko.

Grrrr... muszę się nauczyć kopiować tekst zanim go wyśle, bo mam jakieś problemy z netem i już czwarty raz pisze posta :p ogólnie mówiąc - jestem za dużymi rodzinami, sama chce mieć trojke dzieci, mam dwoje rodzeństwa i bardzo mi odpowiada taki model rodziny ;) co do 500+ się nie wypowiadam, bo szkoda słów... a co do zmian nastrojów - ja na codzień jestem zołzą, więc nie byłoby to nic nowego :p :D

My też chcemy trójkę ale trzecie nie tak szybko może za 3 lata

Pati ja czasami zapisuje dłuższe posty (rozmawiamy o aplikacji) na dole jak masz szybką odpowiedź bierzesz plus piszesz wiadomość i dajesz cofnij i wtedy ci się pojawia komunikat czy chcesz zapisać post. Dajesz zapisz i gotowe jak cie wywali albo nie doda to wchodzisz ponownie na plusa i pyta czy nowy post czy ostatnio zapisany odtworzyć :-)

reklama
Do góry