reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ludzie by się wstydzili i mogliby się powstrzymać od komentarzy typy 500+ to i się mnożą... co kogo to obchodzi... sama pochodzę z licznej rodziny i mnie to nie dziwi że ktoś chce mieć więcej niż dwoje czy troje. Tylko się cieszyć z nowego życia. A i na starość będzie milusio :happy: a propo moje również pierwsze :tak:

reklama
U nas byla czworka a u mojego meza piątka, wiec od poczatku bylo pewne ze jesli tylko warunki pozwola to minimum trojke bysmy chcieli, ja zalozylam ze do 30stki zakoncze proces rozmnazania i z trojka sie wyrobie ale nawet z ginem sie smialam ze 4 to ewentualna wpadka wiec wszystko przede mna ;) co do 500plus tak szybko jak wprowadzili tak i anuluja jak sie zmieni partia rzadzaca, watpie zeby ktokolwiek o zdrowych zmyslach bral to pod uwage planując dziecko.

Jestem tego zdania, że ile Bozia da dzieci to tyle wychowam :)
Mnie się przestawił chyba inny tryb :dry: zawsze spałam rano do 11:00 jak oczywiście miałam możliwość. A teraz... teraz godzina 8:00 a Ja juz wyspana :eek:

Oczywiscie ze plec nie gra roli. Oby zdrowe ale pomazyc mozna :-)

Cherry super

Ann juz? Mi wyszedk na tydzien.przed porodem

Ruda no tak jeszcze nie wystaje ale już się wysuwa wyżej. Ja miałam połowę ciąży. Taka moja uroda chyba. A po ciąży już nigdy nie wrócił całkowicie do pierwotnego wyglądu więc pewnie dlatego tak szybko.

Grrrr... muszę się nauczyć kopiować tekst zanim go wyśle, bo mam jakieś problemy z netem i już czwarty raz pisze posta :p ogólnie mówiąc - jestem za dużymi rodzinami, sama chce mieć trojke dzieci, mam dwoje rodzeństwa i bardzo mi odpowiada taki model rodziny ;) co do 500+ się nie wypowiadam, bo szkoda słów... a co do zmian nastrojów - ja na codzień jestem zołzą, więc nie byłoby to nic nowego :p :D

My też chcemy trójkę ale trzecie nie tak szybko może za 3 lata

Pati ja czasami zapisuje dłuższe posty (rozmawiamy o aplikacji) na dole jak masz szybką odpowiedź bierzesz plus piszesz wiadomość i dajesz cofnij i wtedy ci się pojawia komunikat czy chcesz zapisać post. Dajesz zapisz i gotowe jak cie wywali albo nie doda to wchodzisz ponownie na plusa i pyta czy nowy post czy ostatnio zapisany odtworzyć :-)

reklama
Do góry