reklama
Nevka
Fanka BB :)
Tak mnie nastarszylyscie tymi porodami, że w nocy się obudziłam bo śniło mi się ze ktoś uderzył mnie w brzuch i dostałam krwawien i cesarke mi robili... masakra...
Ja ostatnia miesiączkę miałam 15.01.wiec u mnie też nic nie było widać... jedynie zarys pęcherzyka... Lekarz powiedział ze to faktycznie może być ciąża i następna wizyta 1 marca
Beta z dnia 12.02 - 79,9
A z 16.02 - 333,50
A przy 1000 becie juz widać serduszko?
Ja ostatnia miesiączkę miałam 15.01.wiec u mnie też nic nie było widać... jedynie zarys pęcherzyka... Lekarz powiedział ze to faktycznie może być ciąża i następna wizyta 1 marca
Beta z dnia 12.02 - 79,9
A z 16.02 - 333,50
A przy 1000 becie juz widać serduszko?
anieok
Natusia głowie się i nie wiem sama. Lekarz wytłumaczył mi to tak, że może się nic nie dziać bo mu mówiłam że nie czuje skurczy podczas karmienia, ale że jak już poczuje to będzie za późno, bo tak wczesna ciąża nie utrzyma się przy skurczach.
Wiele mam karmi w ciąży, a moja córa jest wyjątkowo cycusiowa i nie wyobrażam sobie jej na siłe odstawiac, może spróbuje stopniowo wprowadzać mm i zastępować po jednym karmieniu, ale nie wiem czy tak da radę bo ona w ogóle nie akceptuje smoczków ani niekapków.
Wiele mam karmi w ciąży, a moja córa jest wyjątkowo cycusiowa i nie wyobrażam sobie jej na siłe odstawiac, może spróbuje stopniowo wprowadzać mm i zastępować po jednym karmieniu, ale nie wiem czy tak da radę bo ona w ogóle nie akceptuje smoczków ani niekapków.
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
ruda1991
Aniaok wiem o czym mowisz bo.moj synek.byl.taki sam. A ja musialam isc do szpitala na 4 dni. Nauczyc go butelki to byla masakra a niechcialam zostawic meza z dzieckiem.ktory nie chce jesc. Jak juz wrocilam ze szpitala na cycka nawet nie popatrzyl
reklama