reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tak mnie nastarszylyscie tymi porodami, że w nocy się obudziłam bo śniło mi się ze ktoś uderzył mnie w brzuch i dostałam krwawien i cesarke mi robili... masakra...

Ja ostatnia miesiączkę miałam 15.01.wiec u mnie też nic nie było widać... jedynie zarys pęcherzyka... Lekarz powiedział ze to faktycznie może być ciąża i następna wizyta 1 marca :)
Beta z dnia 12.02 - 79,9
A z 16.02 - 333,50

A przy 1000 becie juz widać serduszko?

Justi okres miałam 7 stycznia, ale ja mam bardzo nieregularne okresy.. od 38-49 dni w ostatnim roku :-) wiem tylko kiedy mniej więcej mam owulację, teraz była właśnie około 1-2 lutego :-)

Natusia głowie się i nie wiem sama. Lekarz wytłumaczył mi to tak, że może się nic nie dziać bo mu mówiłam że nie czuje skurczy podczas karmienia, ale że jak już poczuje to będzie za późno, bo tak wczesna ciąża nie utrzyma się przy skurczach.
Wiele mam karmi w ciąży, a moja córa jest wyjątkowo cycusiowa i nie wyobrażam sobie jej na siłe odstawiac, może spróbuje stopniowo wprowadzać mm i zastępować po jednym karmieniu, ale nie wiem czy tak da radę bo ona w ogóle nie akceptuje smoczków ani niekapków.

Tekila od owulacji mniej wiecej do zapłodnienia i implantacji kawał drogi więc według mnie nie masz co się przejmować wielkością bety tylko przyrost sprawdz i tyle :)

Aniaok wiem o czym mowisz bo.moj synek.byl.taki sam. A ja musialam isc do szpitala na 4 dni. Nauczyc go butelki to byla masakra a niechcialam zostawic meza z dzieckiem.ktory nie chce jesc. Jak juz wrocilam ze szpitala na cycka nawet nie popatrzyl

reklama
Dziewczyny a Wy wszystkie robicie betę po kilka razy? Bo ja zrobiłam raz żeby potwierdzić czy jest ciąża i tyle.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry