reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Melduję się po badaniach. Na czczo od wczoraj od 18... Ledwo żywa byłam rano, dobrze że nie było kolejki :) Żeby to jakoś przetrwać położyłam się wczoraj o 21 ;)

Moje mdłości dalej szaleją. Wczoraj zaliczyłam zakupy i tym samym odkryłam że nadszedł już moment w którym każdy zapach sklepowy mi przeszkadza. Musiałam uciekać. Masakra. Łączę się w bólu z innymi cierpiącymi mamami :)

Jestem zdecydowanie za zamkniętym wątkiem, będziemy się czuły bardziej komfortowo. Wolałabym tutaj nie na fb.

Witam wszystkie nowe mamy! :) Przydałoby się rzeczywiście zrobić listę, nie ma chętnych?

@MartaDiabłaWarta miałaś szczęście że lekarz pod ręką, jednak nic tak nie uspokaja jak widok Bąbla :)

Dzień dobry,
Co do listy jestem za, dużo to ułatwi.
Na wiek ciąży wpływa dużo czynników, niestety rozbieżności się zdarzają, a natura i tak zrobi swoje.
Zajrzałam dziś na BB z kompa il;e lepiej jak się widzi suwaczki :)
My pierwszą wisytę mamy dopiero za tydzień, aż się boję jak znowu urwę się z pracy.
Dziś też mi się szykuje przerwa bo mamy podpisanie aktu notarialnego :) w końcu idziemy na swoje, znaczy jeszcze drobny remont

Hej dziewczyny, mam pytanie czy któraś z Was robiła betę w bardzo wczesnym okresie? Pytam bo wczoraj odebrałam wynik pierwszego badania o jest 186... jest w przedziale 4-5 tydzień. Martwi mnie tak niski wynik... z obawą czekam na kolejny...

Tekila - a który tydzień ci wychodzi z OM? ;) nie wynik jest ważny, ale jego przyrost po 48h. jeśli dobrze przyrasta to znaczy, ze jest wszystko ok ;) ja robiłam betę w 4t0d według ostatniej @ i wyszło mi 450... Ale miałam owu wcześniej i dość szybko miałam zagnieżdżanie, także wszystko będzie ok, zobaczysz ;) a kiedy powtórka? Ja robiłam wczoraj i idę jutro powtórzyć i zobaczę jak przyrasta.

Ft4 powinno być w górnej granicy. Ty masz 50% więc nie jest źle ale ja bym poszła do endokrynologa dla świętego spokoju, bo ginekolog nie powie Ci wszystkiego.

Pati witaj i gratulacje ! :)

Aga u mnie na razie -2 kg, ale to przez to że nic mi z jedzenia nie przyjmuje, a słodycze mi po po prostu śmierdzą, a zawsze ubóstwiałam słodkie! :D

Katarynka witaj ! Chyba wszystkie tutaj mamy mnóstwo obaw, ale razem będzie raźniej !:)

Virtuti powodzenia na wizycie daj znać jak już będzie po ! :)

Cheery ja też mogę spać cały dzień tylko budzę się czasem w nocy żeby łyknąć wodę bo mi niedobrze i dalej śpię w dzień też bym mogła spać ;p

Asik to znaczy czy najprawdopodobniej owulacja Ci się przesunęła, po prostu miałaś później. Najważniejsze że dzidzia rośnie i bije serduszko ! Nie przejmuj się takie różnice się zdarzają :) A jeśli masz wątpliwości co do gin to zmień go masz od tego prawi :)

Justi to chyba dobrze że długie wizyty, a nie 5 min i następna. Właśnie za to lubię mojego lekarza bo się nie śpieszy i nie przeszkadza mi że muszę długo w kolejce siedzieć :)

Hej :-) A u nas sypie śniegiem. Synek jak zahiponotyzowany ;-)
Biało wszędzie. Pierwszy raz tej zimy :p

Pati wiem wiem, że to przyrost jest ważny..Ale chyba byłoby mi lepiej jakby wynik był wyższy... trudno stwierdzić dokładnie kiedy była owu bo wszystko mi się przesunęło..może koło 2 lutego... drugi wynik odbieram chyba dzisiaj..

Tekila ja w dniu spodziewane miesiączki miałam 81, także jeszcze mniej [emoji4] akurat 4 tydzień jest z tego co pamietam od 70, także u mnie wszystko sie zgadzało

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Virtuti :-) dalej nie ma :-) trzymam kciuki za wizyte

Lucky wspolczuje

Marta super ze wszystko dobrze

Just daj znac. To dobrze o nim mowi bo znaczy ze dokladnie sprawdza

Asik moze popytaj znajomych kogo.polecaja albo na jakims forum w twoim miescie? Po co masz sie cala ciaze stresowac?

Paulina gratuluje zakupu mieszkania :-)

Pati juz ci.pisalam u ciebir to blizniaki :-)

Ann ale masz fajnie bo.u.mnie tylko deszcz

Czekam az maly pojdzie na drzemke I sama ide spac :-)
Nie wyspalam sie.
Ja nie.mam zadnych objawow po za rwa od czasu do czasu

Do góry