reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Melduję się po badaniach. Na czczo od wczoraj od 18... Ledwo żywa byłam rano, dobrze że nie było kolejki :) Żeby to jakoś przetrwać położyłam się wczoraj o 21 ;)

Moje mdłości dalej szaleją. Wczoraj zaliczyłam zakupy i tym samym odkryłam że nadszedł już moment w którym każdy zapach sklepowy mi przeszkadza. Musiałam uciekać. Masakra. Łączę się w bólu z innymi cierpiącymi mamami :)

Jestem zdecydowanie za zamkniętym wątkiem, będziemy się czuły bardziej komfortowo. Wolałabym tutaj nie na fb.

Witam wszystkie nowe mamy! :) Przydałoby się rzeczywiście zrobić listę, nie ma chętnych?

@MartaDiabłaWarta miałaś szczęście że lekarz pod ręką, jednak nic tak nie uspokaja jak widok Bąbla :)

Dzień dobry,
Co do listy jestem za, dużo to ułatwi.
Na wiek ciąży wpływa dużo czynników, niestety rozbieżności się zdarzają, a natura i tak zrobi swoje.
Zajrzałam dziś na BB z kompa il;e lepiej jak się widzi suwaczki :)
My pierwszą wisytę mamy dopiero za tydzień, aż się boję jak znowu urwę się z pracy.
Dziś też mi się szykuje przerwa bo mamy podpisanie aktu notarialnego :) w końcu idziemy na swoje, znaczy jeszcze drobny remont

Hej dziewczyny, mam pytanie czy któraś z Was robiła betę w bardzo wczesnym okresie? Pytam bo wczoraj odebrałam wynik pierwszego badania o jest 186... jest w przedziale 4-5 tydzień. Martwi mnie tak niski wynik... z obawą czekam na kolejny...

Tekila - a który tydzień ci wychodzi z OM? ;) nie wynik jest ważny, ale jego przyrost po 48h. jeśli dobrze przyrasta to znaczy, ze jest wszystko ok ;) ja robiłam betę w 4t0d według ostatniej @ i wyszło mi 450... Ale miałam owu wcześniej i dość szybko miałam zagnieżdżanie, także wszystko będzie ok, zobaczysz ;) a kiedy powtórka? Ja robiłam wczoraj i idę jutro powtórzyć i zobaczę jak przyrasta.

Ft4 powinno być w górnej granicy. Ty masz 50% więc nie jest źle ale ja bym poszła do endokrynologa dla świętego spokoju, bo ginekolog nie powie Ci wszystkiego.

Pati witaj i gratulacje ! :)

Aga u mnie na razie -2 kg, ale to przez to że nic mi z jedzenia nie przyjmuje, a słodycze mi po po prostu śmierdzą, a zawsze ubóstwiałam słodkie! :D

Katarynka witaj ! Chyba wszystkie tutaj mamy mnóstwo obaw, ale razem będzie raźniej !:)

Virtuti powodzenia na wizycie daj znać jak już będzie po ! :)

Cheery ja też mogę spać cały dzień tylko budzę się czasem w nocy żeby łyknąć wodę bo mi niedobrze i dalej śpię w dzień też bym mogła spać ;p

Asik to znaczy czy najprawdopodobniej owulacja Ci się przesunęła, po prostu miałaś później. Najważniejsze że dzidzia rośnie i bije serduszko ! Nie przejmuj się takie różnice się zdarzają :) A jeśli masz wątpliwości co do gin to zmień go masz od tego prawi :)

Justi to chyba dobrze że długie wizyty, a nie 5 min i następna. Właśnie za to lubię mojego lekarza bo się nie śpieszy i nie przeszkadza mi że muszę długo w kolejce siedzieć :)

Hej :-) A u nas sypie śniegiem. Synek jak zahiponotyzowany ;-)
Biało wszędzie. Pierwszy raz tej zimy :p

Pati wiem wiem, że to przyrost jest ważny..Ale chyba byłoby mi lepiej jakby wynik był wyższy... trudno stwierdzić dokładnie kiedy była owu bo wszystko mi się przesunęło..może koło 2 lutego... drugi wynik odbieram chyba dzisiaj..

Tekila ja w dniu spodziewane miesiączki miałam 81, także jeszcze mniej [emoji4] akurat 4 tydzień jest z tego co pamietam od 70, także u mnie wszystko sie zgadzało

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Virtuti :-) dalej nie ma :-) trzymam kciuki za wizyte

Lucky wspolczuje

Marta super ze wszystko dobrze

Just daj znac. To dobrze o nim mowi bo znaczy ze dokladnie sprawdza

Asik moze popytaj znajomych kogo.polecaja albo na jakims forum w twoim miescie? Po co masz sie cala ciaze stresowac?

Paulina gratuluje zakupu mieszkania :-)

Pati juz ci.pisalam u ciebir to blizniaki :-)

Ann ale masz fajnie bo.u.mnie tylko deszcz

Czekam az maly pojdzie na drzemke I sama ide spac :-)
Nie wyspalam sie.
Ja nie.mam zadnych objawow po za rwa od czasu do czasu

Do góry