reklama
G
gość_forum
Gość
Anieok witaj
asik_
Fanka BB :)
Ann_ - ja również po cc ze względów ortopedycznych więc druga też będzie cc, choć jak sobie przypomnę to leżenie i kroplówki z ketanolu to chyba bym chciała sn... ale jak to mówią trawa jest bardziej zielona po drugiej stronie
larkaa - super, a daleko od Wrocławia?, ja mam do Wrocka 40km
bbubbka - oo fajnie, choć u mnie tygodniowo niby tydzień do przodu, ale ten termin to taki skomplikowany u mnie będzie... dziś idę na wizytę u gina i założenie w końcu książeczki ciąży, może na tym USG uda się coś ustalić w końcu Na pierwszym USG mnie babka straszyła że płód się nie rozwija i prawdopodobnie poronie, tydzień później złapały mnie takie bóle że wylądowałam w szpitalu. Badał mnie ordynator i stwierdził że jest wszystko ok (miałam problemy z jelitami.. ) i okazało się że w ciągu 5 dni doszło 2,5 tygodnia Prawdopodobnie tamta Pani ginekolog miała kiepskie USG, Ordynator na szybko ustalił termin na 05.10. Dziś idę już do polecanej Pani doktor i mam nadzieje że dowiem się konkretów.
Z kalkulatorów online wychodzi 01.10. Grunt aby zdrowe było
larkaa - super, a daleko od Wrocławia?, ja mam do Wrocka 40km
bbubbka - oo fajnie, choć u mnie tygodniowo niby tydzień do przodu, ale ten termin to taki skomplikowany u mnie będzie... dziś idę na wizytę u gina i założenie w końcu książeczki ciąży, może na tym USG uda się coś ustalić w końcu Na pierwszym USG mnie babka straszyła że płód się nie rozwija i prawdopodobnie poronie, tydzień później złapały mnie takie bóle że wylądowałam w szpitalu. Badał mnie ordynator i stwierdził że jest wszystko ok (miałam problemy z jelitami.. ) i okazało się że w ciągu 5 dni doszło 2,5 tygodnia Prawdopodobnie tamta Pani ginekolog miała kiepskie USG, Ordynator na szybko ustalił termin na 05.10. Dziś idę już do polecanej Pani doktor i mam nadzieje że dowiem się konkretów.
Z kalkulatorów online wychodzi 01.10. Grunt aby zdrowe było
Ostatnia edycja:
anieok
Witajcie, przede wszystkim to nie jestem pewna czy będę październikówką, ale tak mi się wydaję. Ponieważ w lipcu urodziłam córeczkę i nie dostałam jeszcze pierwszej @ od porodu. Planowaliśmy się zacząć starać o kolejne dziecko od marca, ale strasznie się źle czułam ostatnimi czasy i wczoraj zrobiłam test. Oczywiście pozytyw jak się patrzy. Także okazało się że falstart w staraniach Czekam na wyniki bety i jutro mam gina. Poza tym karmię jeszcze piersią i trochę nie wiem czy nie powinnam powoli małej odstawiać. Mam też w domu prawie pięciolatka.
Ann_
Virtuti to na wizycie się dowiesz na usg co i jak tam masz w brzuszku :-)
Asik witaj gratuluję :-)
Taka ja aha myślałam że malutka. To nie wiem czy będzie zalecenie cc przy takim długim odstępie czasu. Ale doskonale cie rozumiem. Ja się też wymeczylam, a i tak cc bo mały się owinal pepowina.
Anieok witaj gratuluję zapraszamy :-)
Asik a ja pamiętam ten ból i zero postępów. I pamiętam moment jak po leku przeszły skurcze i ból i było cudownie. Myślałam że cc bardziej boli ale ja się dobrze czułam.
Kciuki za wizytę &&&
Anieok czekamy na wyniki bety i kciuki na wizycie &&
Asik witaj gratuluję :-)
Taka ja aha myślałam że malutka. To nie wiem czy będzie zalecenie cc przy takim długim odstępie czasu. Ale doskonale cie rozumiem. Ja się też wymeczylam, a i tak cc bo mały się owinal pepowina.
Anieok witaj gratuluję zapraszamy :-)
Asik a ja pamiętam ten ból i zero postępów. I pamiętam moment jak po leku przeszły skurcze i ból i było cudownie. Myślałam że cc bardziej boli ale ja się dobrze czułam.
Kciuki za wizytę &&&
Anieok czekamy na wyniki bety i kciuki na wizycie &&
reklama