reklama
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
Nevka ja też poszukałabym endo, bo niestety ale jakoś nie wydaje mi się by gin był w stanie sam zapanować nad tarczycą...
Oj pamiętam moje spanie w poprzedniej ciąży, potrafiłam przespać całą noc a potem jeszcze z mężem jak wrócił z nocki i obowiązkowo drzemka popołudniu Teraz póki co mnie nie łamie i oby tak zostało, bo przy Julce i tak nie pośpię
Mówiłyście już rodzince o bobasie? Mój teść ma dziś urodziny, przyjeżdżają też moi rodzice więc będzie super okazja żeby się ujawnić
Oj pamiętam moje spanie w poprzedniej ciąży, potrafiłam przespać całą noc a potem jeszcze z mężem jak wrócił z nocki i obowiązkowo drzemka popołudniu Teraz póki co mnie nie łamie i oby tak zostało, bo przy Julce i tak nie pośpię
Mówiłyście już rodzince o bobasie? Mój teść ma dziś urodziny, przyjeżdżają też moi rodzice więc będzie super okazja żeby się ujawnić
larkaa
Fanka BB :)
Jagus ja właśnie cały czas myślę nad tym czy mówić, trochę się obawiam czy nie za szybko, bo ja potem coś się stanie, to będą musiała jeszcze kilka miesięcy słuchać pytań jak ciąża.... ale z drugiej strony bardzo bym chciała szczególnie swojej córce, która od roku czasu jak mówi o rodzeństwie to wręcz ma łzy w oczach i ciągle mnie pyta "mama czy to już?"
Na razie tylko mamie i oczywiście mężowi powiedziałam
Na razie tylko mamie i oczywiście mężowi powiedziałam
Latarkaa my na razie powiemy tylko rodzicom, a reszcie typu koleżanki w pracy jeszcze nie, ale podejrzewam, że niedługo i tak się domyślą, bo trochę mi wyskoczył brzuszek
A Twoja córcia pewnie będzie przeszczęśliwa - moja ma 2 latka więc jej to nie interesuje Swoją drogą ciekawe jak to będzie, bo to taka mała zazdrośnica
A Twoja córcia pewnie będzie przeszczęśliwa - moja ma 2 latka więc jej to nie interesuje Swoją drogą ciekawe jak to będzie, bo to taka mała zazdrośnica
Nevka
Fanka BB :)
Hmmm.. mój mąż ma dzisiaj urodziny piękny prezent dostał i pół nocy przegadał do mojego brzucha mile to było.
O ciąży wie jak na razie moja mama.. i dzisiaj powiemy teściowej.
nie wiem jak zareaguje... a takto jak usłyszymy serduszko to każdy będzie juz wiedział
O ciąży wie jak na razie moja mama.. i dzisiaj powiemy teściowej.
nie wiem jak zareaguje... a takto jak usłyszymy serduszko to każdy będzie juz wiedział
stonka84
Aktywna w BB
A ja miałam powiedzieć w drugim trymestrze, powiedziałam tylko rodzicom, teściom i siostrze, mąż oczywiśvie od razu wiedział :-) ale ztego co wiem to już rodzice sie pochwalili wiec drogą pantoflową pól rodziny już wie.
reklama