reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ruda extra te buciki :)

A napiszcie dziewczyny coś więcej o tym Ali? Ile się czeka na przesyłkę, jaką jest rozmiarówka, jak się płaci, i jaka jest jakoś tych rzeczy. Ja się boję że jak tam wejdę to utknę na wiele godzin.

reklama
U mnie tez prawie wszyscy wiedza, a ja sie martwię czy to nie bedzie pusty pęcherzyk...
Ja też tak mam..
Ja chcialam czekac z taka nowina, ale moj facet jest straszna plotkara i jak tylko beta potwierdzila ciaze, rozpowiedzial kazdemu kogo spotkal. Ale jestem dobrej mysli, ze wszystko sie szczesliwie skonczy u kazdej z nas :)
Oby :) czas pokaże, mój też od razu SMS i "wyślij do wielu"..

Dzień Dobry

Jakoś ciężko za wami nadążyć:-) Ostatnio strasznie boli mnie prawy bok taki ból klujacy i czasami przechodzi na lewą stronę :-( mam straszna schize i się bardzo martwię :-(

Taka_ja jakie miałaś objawy ciazy pozamacicznej ???

Cześć Dziewczyny, też mi przypada termin na październik, jestem po pierwszej wizycie, wszystko ok, serduszko bije, usg pasuje terminowi ciąży, ale gin w końcu zapomniał mi powiedzieć, na którego wyliczył ;), w każdym razie wg kalkulatorów internetowych między 6-10 paźdz. Jestem teraz w 8tc. Na forum nie jestem nowa, jak widać na suwaku mam córkę z listopada 2012r.

A mój dalej nie powiedział teściowej...
"No Ty powiedz. Przecież nie ja jestem w ciazy" tak usłyszałam... :D chyba tez się boi reakcji mamy...
Tez bym chciała serduszko usłyszeć :( a gdzie tam do wizyty :(

Czekam na męża i jedziemy do moich rodziców..a niedobrze mi jakbym wczoraj ostro zabalowała :/ a wczoraj już tak mało wiele się czułam

reklama
Nevka a kiedy masz wizytę?

Ja nie śpieszyłam się z wizytą jakoś bardzo, testy wyszły mi wcześnie, zrobiłam dwa razy betę i wtedy byłam spokojna, że jest ok., tak jak i w poprzedniej ciąży. Następną wizytę mam w piątek. Do mojego gina w ogóle chodzi się co 2 tyg.
Ale i tak mimo wszystko zawsze są jakieś obawy. Przed pierwszym dzieckiem miałam poronienie w 6tc.

U mnie na razie wie bratowa (brat na pewno nie bo to plotkarz wielki ;p) i moje przyjaciółki. Rodzicom i teściom chciałabym powiedzieć po kolejnej wizycie, ale zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie ;) Czasem po prostu okazja sama przychodzi jak rozwinie się sprzyjający temat :)

Do góry