reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Taka ja juz idź bo nie wiadomo ile u Ciebie położne maja pacjentek i jakie kolejki na scan. Moja juz u mnie była i zrobiła wywiad. Teraz w poniedziałek po scanie mam dzwonić i umówią mnie na genetyczny.

Ja wypisy tez na ogół po czasie odbierałam

Luckychoice zasada jest taka, wez nospe, magnez i poleż. Jeżeli nie przejdzie dzwon czy jedz do szpitala.

Nevka nie wkręcajcie sie!!! Juz niedługo cierpliwości

Musze sie pochwalić moim małym żarłokiem :)
Nela wciąga wszystko co złapie, dzisiaj zjadła mi pół talerza brokułów :)

reklama
Poziomki dzięki, powiedziałaś jak moja ginekolog :tak: Bo ze strachu jednak zadzwoniłam. Przez telefon nie chciała mi cokolwiek powiedzieć, czy może być dobrze, czy źle, bo to nieprofesjonalne. Poradziła wziąć nospę lub dwie, leżeć. Jak będzie nadal bolało, zacznę krwawić, jechać na IP, wiadomo. Powiedziała mi ogólnie, że teraz w szpitalu nie zrobią więcej, niż już robię: czyli leżenie i branie duphastonu. No nic tylko spokój może nas uratować :rolleyes2:

Nevka, jaki masz wynik TSH, że tak się martwisz? Życzę Ci dużo spokoju i dobrych wyników :)

Just daj znac

Takaja witaj

Lucky jak juz pisalam kocham pazurki I robie juz jakies 5 lat z dwoma przerwami jedna dla regeneracji a druga na ciaze I jak maly sie urodzil.
Zawsze jak cos cie martwi mozesz jechac na ip

Nevka a jakie masz tsh? Ja mialam w pierwszej ciazy ponad 5, jesli masz leki to nic nie bedzie.nie ty pierwsza nie ostatnia glowka do gory. Znajdz dobrego endo I jego sie trzymaj bo gin nie zawsze wie jaka dawke przepisac

Poziomki nawet mi nie mow o zarlokach. Moj maly zjadl dzisiaj 6 duzych pierogow ruskich. Szok to ja tyle jem :-)

Co do jedzenia ja ciagle jadlabym kwasne. Kazdy mowi ze to na chlopca tylko ze z Jasiem jadlam tylko slodkie :-) zobaczymy jak teraz bedzie

Zamawia ktoras z ali? Kurde ja dzisiaj zamowilam buty I czapke dla malego z nike ( wiem kolo nike to nawet nie stalo :-))'za.48 zl az w szoku jestem ze tak tanio bo takie same widzialam na allegro za 75.
Tyle tanich zeczy ze cos czuje ze maz mnie wyrzuci z paczkami :-)

Dziewczyny ciąża to nie choroba,tak wiem ale na te dziewięć miesięcy spróbujcie wyluzować i jak najwięcej odpoczywać,po co kusić los i zgrywać bochaterki kiedy ciało chce odpocząć poprostu dajmu mu odsapnąć i leżcie ile się da i gdzie się da :)

Poziomki dzięki, powiedziałaś jak moja ginekolog :tak: Bo ze strachu jednak zadzwoniłam. Przez telefon nie chciała mi cokolwiek powiedzieć, czy może być dobrze, czy źle, bo to nieprofesjonalne. Poradziła wziąć nospę lub dwie, leżeć. Jak będzie nadal bolało, zacznę krwawić, jechać na IP, wiadomo. Powiedziała mi ogólnie, że teraz w szpitalu nie zrobią więcej, niż już robię: czyli leżenie i branie duphastonu. No nic tylko spokój może nas uratować :rolleyes2:

Nevka, jaki masz wynik TSH, że tak się martwisz? Życzę Ci dużo spokoju i dobrych wyników :)
Czyli tyle ile ja miałam. Leżałam w szpitalu i brałam duphaston i nospę..
Dziewczyny ciąża to nie choroba,tak wiem ale na te dziewięć miesięcy spróbujcie wyluzować i jak najwięcej odpoczywać,po co kusić los i zgrywać bochaterki kiedy ciało chce odpocząć poprostu dajmu mu odsapnąć i leżcie ile się da i gdzie się da :)
O tak :D odkąd wyszłam ze szpitala to ruszam się z wyrka tylko po jedzonko i na siku :D

Mi lekarz też nie kazał leżeć,ale ja po moich zeszłorocznych przeżyciach sama z siebie się oszczędzam,w dupie mam wszystko inne może poczekać,sprzątanie,paranie czy cokolwiek innego :D teraz liczy się mały cud pod sercem :)

Luckychoice dokładnie nic wiecej nie zrobią a jeszcze położą od tak dla świetego spokoju a leżeć możesz tez w domu.
Mnie średnio co tydzien łapią takie bóle rozciągające ze usiedzieć nie moge nie mówiąc juz o leżeniu. Zawsze tak mam

Ruda ha zamawiam, ale tylko u tych z dobami komentami. Jedyna wada to długi czas oczekiwania

Beti Amen!! Mi pojęcie tego zajęło 4 ciaze ;)

reklama
Do góry