reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mi lekarz też nie kazał leżeć,ale ja po moich zeszłorocznych przeżyciach sama z siebie się oszczędzam,w dupie mam wszystko inne może poczekać,sprzątanie,paranie czy cokolwiek innego :D teraz liczy się mały cud pod sercem :)
I praktycznie też wstaję tylko jesć i na siku :)
Prawidłowo :) to jest jedyny czas w którym nam wolno na takie blogie lenistwo i jest to całkowicie usprawiedliwione :)

reklama
Poziomki zamowilam te, no czy nie sa piekne :-)

Załączniki

• 1455918462566.jpg
    1455918462566.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 62
Just teraz odpoczywaj

Poziomki zakochalam sie w nich. Maz juz cos tam nawija ze nie wyprofilowane I nie bedzie w nich chodzil :-) jednym uchem wypuszczam drugim wpuszczam. Teraz czekam.na paczke :-)

Mogą byc wyprofilowane a poza tym sa wkładki;) w przeliczeniu na £ to wszystko z Ali jest naprawde tanie i staram sie tam nie zaglądać na dział odzieżowy hahah
Daj znac jak dojdą

Poziomki dam napewno. Tez jestem tego zdania. Zreszta raz na jakis czas jak ubiore.nie wyprofilowane to nic mu sie nie stanie

reklama
Do góry