reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

U mnie nigdy żadnych bliźniaków w rodzinie. I jak marzę o tym Fąflu małym w środku to jednak wolałabym żeby był jeden :D Podziwiam podwójne mamy, mam przyjaciókę z bliźniakami i ona trochę odżyła dopiero jak dzieciaki miały 2 - 2,5 roku. Potrójnej mamy nie znam żadnej. Już za bliźniaki powinni stawiać pomnik moim skromnym zdaniem :D

@joani spróbuję ze zwykłą gazowaną wodą jak mnie już strasznie przypili, dzięki za pomysł! :)

reklama
A co do blizniakow to ze strony mojego M. w rodzinie zdarzylo sie pare blizniakow, wiec ciekawe jak u nas bedzie :D chociaz zasugerowalam sie Beti, ze jak miala blizniaki to miala wieksza bete, a u mnie jest normalna, wiec obstawiam jednego bąbla, ale kto wie.. :D

Niestety to, że mąż miał w rodzinie bliźniaki nie ma wpływu.
Te geny pochodzą tylko ze strony kobiet :)

Swoją drogą wypadałoby się przywitać - cześć wszystkim :)

Ja mam w rodzinie bliźniaki (babcia ma siostrę bliźniaczkę), ale stanowczo wolę jedno dziecko ;)

Bellina gratulacje dka siostry.

Justjestem witaj.

Cherry zdrowka.

Sonja super wiesci.na eypisie bedzie beta.

Nevka wystarczy jedno.

Ann mysle, ze po poronieniu. Ja tez mam taki strach.

Justjesten klucie jeat normalne.

Zmeczona jestem strasznie. Synek wstal dzis 04.30

Witam wszystkie nowe;) gratuluje udanych wizyt strasznie duzo piszecie;)
Ja mam siostre bliźniaczkę mamy super więź ze soba najbardziej podziwiam moja mame bo sama sobie z nami poradzial;) samej mi sie marza bliźniaki ale to podobno co 2 pokolenia sie zdarza;)

Cherry w pierwszej ciazy mialam to jakos w 6 tc mi pekl teraz mialam dwa jeden sie wchlonal a drugiego jeszcze mam. Wiec mozesz ja uspokoic. Jas urodzil sie zdrowy jak ryba :-)

Ja pilam cole cala ciaze. Po pol litra dziennie nie moglam sie powstrzymac. Teraz mnie nie ciagnie

Larkaa witaj

Hej, nie sposób Was ogarnąć. Praca, córcia, dom i nie wyrabiam do tego potworne mdłości całe dnie, zmęczenie.
Mój mąż jest z bliźniaków, nie wyobrażam sobie. Gratuluję wszystkich udanych wizyt.
Witam kolejne mamusie.
Chyba nigdy nie uda mi się być z Wami na bieżąco

Beti, Poziomki a jak wysoka beta jest przy bliźniakach ? Mam nadzieje że moje 61 tyś w 6t2d nie wskazuje na bliźniaki bo chyba na zawał zejdę :)

Laarka, Just witajcie. Just piękne masz dziecię :)

A ja lecę na zebranie do przedszkola, coś czuję że będzie wielka dyskusja bo jakieś mamuśki zażyczyły sobie zainstalowania kamer na sal.

To da się określić najlepiej po pierwszej i drugiej becie i zależy w którym dniu cylku beta była robiona :)

reklama
Do góry