reklama
neilaaa
Fanka BB :)
Witam się z pracy chociaż ostatnio dopadło mnie takie zmęczenie że marzę już o L4 ale jeszcze trochę muszę poczekać
Ja bardzo chcę maleństwo nosić w chuście, przy Maksiu kupiłam chustę ale z racji na obniżone napięcie rehabilitant nam odradził i zaraz chusta poszła do sprzedaży. Ale teraz też zamierzam od pierwszych dni się zachustować
Bellina to jedno z przodu a drugie z tyłu ? Gratulację dla siostry będziecie miały dzieciaczki z jednego rocznika.
Ruda, Lucky piękne pazurki. Lucky mam chyba teraz ten sam kolor co Ty a czy ten płyn co pisała Ruda to też jest używany przy hybrydach czy tylko akryle i żele ? bo nie za bardzo chciałabym rozpowiadać o ciąży mojej kosmetyczce a za tydzień idę na hybrydę.
Ruda żartujesz z tymi wyprawkami u wrześniówek, prawda ?
Nevka potwierdzam, teraz nikt nie może Cię zwolnić jedyny minus to tak jak pisała Beti że mogą nie przedłużyć Ci umowy po zakończeniu tej.
Nie martw się że mąż niczego nie załatwi, jak się urodzi maleństwo to na pewno będzie tak dumnym tatusiem że raz dwa wszystko ogarnie.
Sojna jak Twój pobyt w szpitalu (bo chyba nie doczytałam - za dużo produkujecie postów). Mam nadzieje że wszystko ok
Magda współczuję Ci przeżyć. Mój synek jak się urodził przez cc miał już prawie zaciśnięty węzeł na pępowinie i gdyby nie cc to poród mógłby się skończyć tragicznie.
Dziewczyny a jest jeszcze becikowe ? bo już od dawna nie śledzę tego tematu.
Ja mimo że nie cierpię PiSiorów to jestem im wdzięczna za 500 zł na drugie dziecko i przede wszystkim za to że ja sama mogę zdecydować czy mój syn pójdzie do szkoły jako 6-latek czy 7-latek.
Więcej postów nie pamiętam
Ja bardzo chcę maleństwo nosić w chuście, przy Maksiu kupiłam chustę ale z racji na obniżone napięcie rehabilitant nam odradził i zaraz chusta poszła do sprzedaży. Ale teraz też zamierzam od pierwszych dni się zachustować
Bellina to jedno z przodu a drugie z tyłu ? Gratulację dla siostry będziecie miały dzieciaczki z jednego rocznika.
Ruda, Lucky piękne pazurki. Lucky mam chyba teraz ten sam kolor co Ty a czy ten płyn co pisała Ruda to też jest używany przy hybrydach czy tylko akryle i żele ? bo nie za bardzo chciałabym rozpowiadać o ciąży mojej kosmetyczce a za tydzień idę na hybrydę.
Ruda żartujesz z tymi wyprawkami u wrześniówek, prawda ?
Nevka potwierdzam, teraz nikt nie może Cię zwolnić jedyny minus to tak jak pisała Beti że mogą nie przedłużyć Ci umowy po zakończeniu tej.
Nie martw się że mąż niczego nie załatwi, jak się urodzi maleństwo to na pewno będzie tak dumnym tatusiem że raz dwa wszystko ogarnie.
Sojna jak Twój pobyt w szpitalu (bo chyba nie doczytałam - za dużo produkujecie postów). Mam nadzieje że wszystko ok
Magda współczuję Ci przeżyć. Mój synek jak się urodził przez cc miał już prawie zaciśnięty węzeł na pępowinie i gdyby nie cc to poród mógłby się skończyć tragicznie.
Dziewczyny a jest jeszcze becikowe ? bo już od dawna nie śledzę tego tematu.
Ja mimo że nie cierpię PiSiorów to jestem im wdzięczna za 500 zł na drugie dziecko i przede wszystkim za to że ja sama mogę zdecydować czy mój syn pójdzie do szkoły jako 6-latek czy 7-latek.
Więcej postów nie pamiętam
neilaaa
Neilaaa - leżę już trzeci dzień tu, śluz mam jeszcze zabarwiony na brązowo, rano pobrali mi krew na betę, zobaczymy jak przyrasta
To trzymam kciuki za duży przyrost bety &&&&
G
gość_forum
Gość
Sojna trzymam kciuki &&&&&& nie martw się,bedzie dobrze
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
Ann_
Dziadki już pojechali do domu. Aż mi żal synka jak rano mu było przykro ze babci nie ma już.
Bo jak dziecko już wejdzie do kanału różnego to cc nie można zrobić. Jeśli dobrze myślę.
Super wieściKobietki kochanesłyszałam serduszko mojego maleństwa. Jest tętno uff. Dziękuję wam że byłyście .jak ja się cieszę. Mam już kartę ciążowy tętno wynosiło 130 .termin mam na 13.10
Zazwyczaj tak jest ze przed planowanym terminem się robi planowane cc. Myślę że to po to by nie zaczął się poród naturalny.A dziewczyny powiedzcie mi czemu twierdzicie,że jak cc będziecie miały to szybciej niż termin wskazuje?
Bo jak dziecko już wejdzie do kanału różnego to cc nie można zrobić. Jeśli dobrze myślę.
Trzeba też mieć zaświadczenie od gina że było się pod opieką od 10 tyg ciąży. Gin wydaje takie zaświadczenie po porodzie albo krótko przed porodem.Beti39 na pewno tak będzie.
Dziewczyny a jakieś dokumenty się składa na becikowe czy coś? Ja się zupełnie nie znam a tu raczej nikt mi w gronie rodziny nie pomoże
Jak już dziewczyny pisały. Zwolnić cie nie mogą. L4 raczej na 3 tyg ja tak miałam ale mogą wypisać na max 4 tygodnie. Jak skończy ci się umowa przed porodem to przedluzaja do czasu rozwiązania, a potem macierzyński dostajesz na rok.Marzycielka81 odpoczniesz sobie trochę Kurcze ja nie wiem dziewczyny co Jaki czas mi lekarz będzie wypisywal L4 i na ile?
Bo mam podpisana umowę z praca do 31.10 ... I tak się boje, że mogą wypowiedzenie mi dać wcześniej
Jej o tej porze to ja nie myślałam o wyprawce hehe szalone te wrzesniowki ;-)O jakie ładne pazurki, nawet w sweterek ubrany jeden się trafił ;-)
Przecierakam oczy ze zdumienia jak to niektóre mamy wrzesniowe wyprawki już maja skompletowane... Ja też szybko kompletował am ale nie na samym początku. Ale widocznie są zapobiegawcze, może Wy uwazacie inaczej ale dla mnie ciut wcześnie, choćby że względu na płeć.
Marzycielka na szczęście będziesz już odpoczywać w domu ;-)
reklama
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja: