reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Marta a czemu masz ciążę zagrożoą? Jeśli się dobrze czujesz i nic i nie dolega, to spokojnie pracuj. Wolniej ale zawsze między ludźmi. No chyb, że pracujesz w sklepie i musisz dźwigać...

Vivienne, mimo że ja mam 1 dziecko to i tak byłam w szoku na wieść o ciąży, więc Cię rozumiem. Ale co jest Tobie pisane, to od tego nie uciekniesz. Rodzine zawsze możesz powiedzieć, że marzyła ci się wesoła grmoadka dzieci i nic im do tego, nie utrzymują cię przecież.

Tak jak piszecie, w ciąży na nocki nie można wysyłać, no ale trzeba szefowi o tym fakcie powiedzieć, a jak nie zechce tego zaakcepować, uciekać na L4.

Iśka a Tobie się odkleja kosmówka czy masz tylko krwiaka?

reklama
Joani, z tego co zrozumialam to jest i krwiak i odkleja sie kosmowka. A w zasadzie krwiak nie jest rownoznaczny z odklejaniem sie w tym miejscu kosmowki? Moze glupie pytanie zadalam, ale to moja pierwsza ciaza i ciemna jestem :)

Vivienne gratuluję, duża rodzina jest cudowna. A co mąż na to?
Rodzina nie ma wyjścia jak zaakceptować. To wasze życie

Powiem szczerze, że nie wiem czy jest to równoznaczne, bo mi gin. nic o odklejaniu nie mówił, tylko o krwiaku i stąd nie mam nakazu leżenia... chyba wole nie czytać na necie, bo spać nie będę mogła...

Iśka90 dzieci mam w wieku 8,5 córka, 7 córka i 2,5 synek. Wesoło na pewno będzie juz jest.
Ann mężowi jeszcze nie powiedziałam nie było kiedy. Powiem mu dziś albo jutro on sam jest z dużej rodziny.

Joani, z tego co kojarze to pisalas ze jest daleko od fasola, wiec moze tez dlatego nie kazal lezec. A moze to od gina zalezy tez.. w sumie oni sie bardziej znaja, nie ma sie co nakrecac niepotrzebnie :)

Dlatego nie zbliżam się do dr google :blink: przeczytałam jeden opis i mnie zmroziło. Tak, krwiak jest po drugij stronie. Mam zaufanie do mojego lekarza, bo juz jedną ciąże z nim przeszłam i jest bardzo dokładny i zapobiegliwy, muszę trzymać się jego słów :tak:

Ja na szczescie w google sie natknelam na same szczesliwe zakonczenia odklejajacych kosmowek i krwiakow, wiec jestem dobrej mysli :)

reklama
Witajcie Sojnabig, Olexandra i Joani! Gratulacje :-)

Chwilę tu nie zaglądać i ciężko nadrobić ;-)

Ja zdałam dziś ostatni egzamin na piąteczkę. Potem poszliśmy z mężuniem na festiwal pizzy i oczywiście nie był to tak dobry pomysł, jak zawsze gdzieś czają się mdłości i nie wiadomo, kiedy dopadną :-) Jak kelner przechodził obok z pizza z cheddarem, to chcialam uciekać. A zaraz chętnie byśmy wbili się jeszcze do kina, tylko wszystko porezerwowane...

Która z Was kochane polecala planetę singli? Mężczyzna na tym wytrzyma? :-D

Do góry