reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Milka rozumiem cie:) ja nie planowałam więcej dzieci dlatego kupiliśmy psa coby córcia miała kompana do zabaw a tu taka niespodzianka:)
Dzieki dziewczyny:) mam nadzieje ze bedzie dobrze, korci mnie żeby pogooglowac troche ale wiem ze to kiepski pomysł

myślę, że czytanie w necie to nie jest dobry pomysł, człowiek się głupot naczyta a potem niepotrzebnie się stresuje

reklama
W życiu w dabrowskim szpitalu. Wybiorę ale Sosnowiec albo na ligocie w Kato bo tam przyjmuje moja gin

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
A na kiedy masz termin ja z om na 7.10 ale czuje ze urodze wczesniej córcie 7lat temu dwa tygodnie przed terminem urodziłam odeszły mi wody o 19.30 a następnego dnia o 11.45 urodziłam i miałam bóle krzyżowe teraz od samego początku jak troche sie nachodze to od popołudnia boli kość ogonowa i nie da sie ani siedzieć ani leżeć masakra wiec wiem co mnie czeka przy porodzie☺

myślę, że czytanie w necie to nie jest dobry pomysł, człowiek się głupot naczyta a potem niepotrzebnie się stresuje
Też tak sadze każda z nas to indywidualność pod każdym względem ja na początku jak miałam krwiaka to czytałam wszystko o tym byłam wystraszona i jak poszłam na następna wizyte do gina to mnie poprostu opier.... ze czytam bzdury ze kazda z nas jest inna wszystko inaczej przechodzi i mam sie nie stresowac tylko dużo odpoczywac i zajac sie takimi rzeczami co sprawia przyjemność i powiem tak posłuchałam i zajełam sie w moim przypadku poszyłam troszke na maszynie i zapomniałam o krwiaczku a po miesiacu niebyło juz go .Wiec duzo pozytywnej energi

Ładnie, wlasnie sie zastanawiałam od jakiego imienia to zdrobnienie:)

Wlasnie dlatego nie czytam, nie chce sie więcej nakręcać z doświadczenia wiem ze to nie pomoże tylko sie naczytam o jakis strasznych przypadkach i nie zasnę do piątku!

Hej :)

Myślę sobie co tak dużo napisałyście a tu afera... matko.
Wypowiem się tylko w temacie wątku zamkniętego - na mój gust za szybko został zrobiony. Ale nie staram się dostać z uwagi, że piszę z doskoku, nie siedzę na L4, nie mam czasu :) Ale podkreślam, to tylko moje zdanie.

Witam nowe mamusie, sporo Was :)

Agica powodzenia. I nie czytaj, nie warto się denerwować.

Co do misia - jak dla mnie za drogi :/
Ale dzieci są różne, co prawda przyzwyczajają się, ale nie wiecie jakie dziecko Wam się urodzi. Moja mała to typowe HNB. Praktycznie do teraz zasypia na cycu. A jak była maleńka, to spała tylko na mnie. I nigdy nie narzekałam, że potrzebuje tyle mojego czasu i uwagi, czy też noszenia, czy cycania. To moje dziecko, ta mała istotka potrzebuje najbardziej mamy. I nigdy nie zrozumiem odkładania na siłę do łóżeczka czy wypłakiwania się. No ale, to już podejście każdej mamy. Mi tam bliżej do idei RB, a jak widziałam niektóre poradniki, to mnie krew zalewała.
Tak czy siak, same po porodzie się przekonacie jakie są wasze dzieci i czego potrzebują :)

reklama
Poczekajcie z niektórymi zakupami na później, bo może okazać się, że wiele drogich rzeczy będzie zbędne. Nie życzę nikomu dziecka z kolkami, bo każda teoria wcześniejsza spali na panewce, bo zrobicie wszystko, by mu pomóc, w ruch pójdą okapy, suszarki czxy szumisie, mimo że się wcześniej zarzekalyscie ;-)
Potwierdzam, że rutyna to bardzo ważna sprawa, maluch czuje się bezpieczniej i jest spokojniejszy. My jak tylko gdzxiesz wyjezdzalusmy i wiadomo, że wszystko było nie task jak zawsze, było odreagowanie na Maxa, nawet 2 dni.

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry