reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Kurcze specjalnie zalogowalam sie zeby sie poznac, podzielic obawami i troskami, a tu atmosfera stala sie mega napieta. Po co ta krytyka i nerwy ? Nie rozumiem. Watek ogolny kazdy moze napisac swoje zdanie, a tu nagonka i złość. Po co to ? Ciąża ma rozne oblicza, kazda przeżywa to.inaczej, jedna wymiotuje inna nie. Dla jednej to super czas dla drugiej katorga. Ale po co to oceniac ? Czy przez to, ze ktos wymiotyje, a ja czuje sie swietnie, mam ubolewac ? Dla mnie to tez nie choroba, ale szanuje to, ze ktoś moze czuc sie źle i nikogo nie obrażam. A wy niektore to.jakby wam sie w glowach poprzewracalo, to ze wy na zamknietym to.ok. tylko po co.nas o obrazac? Ze kazda o sobie pisze ? A jak.inaczej poznac sie na poczatku ?

Ja zawsze miałam niskie ale dobrze mi z tym było, teraz to hm też nie kwestia ciśnienia tylko jedzenia raczej. Z tym miałam już problemy, to coś w rodzaju hiperoglikemi albo hiperglukozy nie pamiętam nazwy :-) zjadłam śniadanie ale chyba mało i wracając od dziadka weszłam na zakupy i zrobiło mi się strasznie słabo. Teraz zjadłam i poleżałam i wracam do normy :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam tak na początku ciąży, że raz zemdlałam i dostałam opieprz od gina, że z mało jem ;-) mam jeść co 2-3 godziny.

Ciśnienie też mam zajebiste ostatnio na wizycie 107 / 70.

Kurcze specjalnie zalogowalam sie zeby sie poznac, podzielic obawami i troskami, a tu atmosfera stala sie mega napieta. Po co ta krytyka i nerwy ? Nie rozumiem. Watek ogolny kazdy moze napisac swoje zdanie, a tu nagonka i złość. Po co to ? Ciąża ma rozne oblicza, kazda przeżywa to.inaczej, jedna wymiotuje inna nie. Dla jednej to super czas dla drugiej katorga. Ale po co to oceniac ? Czy przez to, ze ktos wymiotyje, a ja czuje sie swietnie, mam ubolewac ? Dla mnie to tez nie choroba, ale szanuje to, ze ktoś moze czuc sie źle i nikogo nie obrażam. A wy niektore to.jakby wam sie w glowach poprzewracalo, to ze wy na zamknietym to.ok. tylko po co.nas o obrazac? Ze kazda o sobie pisze ? A jak.inaczej poznac sie na poczatku ?
Właśnie mi o to samo chodziło a tu dym... Szkoda, bo forum i kobitki fajne ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie dziewczyny dajcie spokój. Każda szuka czegoś innego na forum. Jedna chce pogadać, inna tylko się poradzić...
Po co się kłócić? Ja już z jednej forum wyszłam bo dziewczyny sobie dogryzały, łapały za słówka itp...No ludzie bez przesady to tylko forum ...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko luz jeszcze będzie miło, tym się nie martw, ja też jestem tu kilka chwil i też spodziewałam się milszej atmosfery ale damy rade :-p:laugh2:;-) ;)

reklama
Do góry