reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Kurcze specjalnie zalogowalam sie zeby sie poznac, podzielic obawami i troskami, a tu atmosfera stala sie mega napieta. Po co ta krytyka i nerwy ? Nie rozumiem. Watek ogolny kazdy moze napisac swoje zdanie, a tu nagonka i złość. Po co to ? Ciąża ma rozne oblicza, kazda przeżywa to.inaczej, jedna wymiotuje inna nie. Dla jednej to super czas dla drugiej katorga. Ale po co to oceniac ? Czy przez to, ze ktos wymiotyje, a ja czuje sie swietnie, mam ubolewac ? Dla mnie to tez nie choroba, ale szanuje to, ze ktoś moze czuc sie źle i nikogo nie obrażam. A wy niektore to.jakby wam sie w glowach poprzewracalo, to ze wy na zamknietym to.ok. tylko po co.nas o obrazac? Ze kazda o sobie pisze ? A jak.inaczej poznac sie na poczatku ?

Ja zawsze miałam niskie ale dobrze mi z tym było, teraz to hm też nie kwestia ciśnienia tylko jedzenia raczej. Z tym miałam już problemy, to coś w rodzaju hiperoglikemi albo hiperglukozy nie pamiętam nazwy :-) zjadłam śniadanie ale chyba mało i wracając od dziadka weszłam na zakupy i zrobiło mi się strasznie słabo. Teraz zjadłam i poleżałam i wracam do normy :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam tak na początku ciąży, że raz zemdlałam i dostałam opieprz od gina, że z mało jem ;-) mam jeść co 2-3 godziny.

Ciśnienie też mam zajebiste ostatnio na wizycie 107 / 70.

Kurcze specjalnie zalogowalam sie zeby sie poznac, podzielic obawami i troskami, a tu atmosfera stala sie mega napieta. Po co ta krytyka i nerwy ? Nie rozumiem. Watek ogolny kazdy moze napisac swoje zdanie, a tu nagonka i złość. Po co to ? Ciąża ma rozne oblicza, kazda przeżywa to.inaczej, jedna wymiotuje inna nie. Dla jednej to super czas dla drugiej katorga. Ale po co to oceniac ? Czy przez to, ze ktos wymiotyje, a ja czuje sie swietnie, mam ubolewac ? Dla mnie to tez nie choroba, ale szanuje to, ze ktoś moze czuc sie źle i nikogo nie obrażam. A wy niektore to.jakby wam sie w glowach poprzewracalo, to ze wy na zamknietym to.ok. tylko po co.nas o obrazac? Ze kazda o sobie pisze ? A jak.inaczej poznac sie na poczatku ?
Właśnie mi o to samo chodziło a tu dym... Szkoda, bo forum i kobitki fajne ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie dziewczyny dajcie spokój. Każda szuka czegoś innego na forum. Jedna chce pogadać, inna tylko się poradzić...
Po co się kłócić? Ja już z jednej forum wyszłam bo dziewczyny sobie dogryzały, łapały za słówka itp...No ludzie bez przesady to tylko forum ...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko luz jeszcze będzie miło, tym się nie martw, ja też jestem tu kilka chwil i też spodziewałam się milszej atmosfery ale damy rade :-p:laugh2:;-) ;)

reklama
Do góry