reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Daj koniecznie znać co i jak!Cześć dziewczyny a ja spac nie moge mam dzisiaj usg i badanie krwi, beda sprawdzać ryzyko chorób genetycznych i stresuje sie bardzo, ale przynajmniej nadrobiłam zaległości. Długo czekalyscie na wyniki?
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
katarynka7
Aktywna w BB
Zgadzam się - ja też w h&m nie widzę niczego normalnego oprócz spodni z gumą. Też będę szukala gdzieś indziej.
agnieszka...24
Dzień dobry Kochane! Synek w przedszkolu, mąż w pracy a mnie się wygrzebac z łóżka nie chce słonko świeci ładnie i ma być ciepło to zrobię pranie i niech na balkonie się suszy.. A tak w ogóle to coś czuję że na leżaku spędzę dzisiaj pół dnia coś mnie od wczoraj bierze... Jakaś grypa, albo porządne przeziębienie :/
agnieszka...24
U nas ma być ładnie do piątku. Na weekend standardowo deszcz i zimno :/
joani
Fanka BB :)
Polecam HM w Niemczech jak ktoś blisko mieszka, jeansowe kurteczki, tuniki itp. Bluzki też różnokolorowe i co ważne rozmiary od chudziutkich po puszyste, ceny jak u nas a i nawet dużo przecen. Ale fakt że w sieciowkach moda panuje na szerokie rzeczy, więc i tam można się spokojnie ubrać.
U nas słońce się przebija ale widzę wieje a to najgorsze.
agnieszka...24
Często po hm chodzę. Nawet czasem coś fajnego się znajdziePolecam HM w Niemczech jak ktoś blisko mieszka, jeansowe kurteczki, tuniki itp. Bluzki też różnokolorowe i co ważne rozmiary od chudziutkich po puszyste, ceny jak u nas a i nawet dużo przecen. Ale fakt że w sieciowkach moda panuje na szerokie rzeczy, więc i tam można się spokojnie ubrać.
Ale najbardziej lubię jak pojedziemy do Polski i tam na jakiś targ wejdę... Oczopląsu dostaje
reklama