reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej :-) ja byłam w niedzielę w galeriach ale jakaś masakra... wszystko albo workowate albo ciemne...a tu wiosna idzie?
Poza tym w sieciówkach ubiera się mnóstwo ludu więc też pół miasta chodzi w tym samym..trudno dziś być oryginalnym :-)
A wczoraj migrena niestety mnie dopadła i tulułam wc... Ale przynajmniej byłam tak wymęczona, że chyba nawet trochę spałam w nocy..
Standardowo miałam ambitne plany po wstaniu ale ...Ale jak zawsze rano się dziwnie czuje, więc zjem i poleżeć muszę... :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ostatnio wyrwałam sukienkę w Orsayu z tej kwiatowej kolekcji, akurat jest tak szyta, że jest odcięcie pod biustem i sporo miejsca na brzuch.
Trochę jak Maryś się w niej czułam, ale małżon mówi, że a tam może być.
W końcu w sklepach, aż takiego wyboru nie ma, żeby wybierać nie wiadomo ile.

Melduje sie po nocy z rogalem- powiem tak - woooow
tak dobrze mi sie dawno nie spało;-))))))
ja lubiłam przed ciaza w luznych, wiec teraz mam duzo w które sie mieszcze, kupiłam tylko portki ciazowe ;-)

tekila dla mnie najważniejsze jest to, że mogę go sobie między nogi wsadzić, wtedy łatwo mi się śpi na boku, nie przechylasz się na brzuch. Teraz to wiadomo mamy jeszcze dość wczesną ciąże, ale im większy brzuch tym gorzej ze spaniem. W poprzedniej ciąży to mam wrażenie, że pod koniec już w ogóle nie spałam ;)

hej laseczki. Nie chcę krakać, ale dzisiaj pierwszy dzień bez bólu głowy! Postanowiłam, że teraz przeciwbólowe będę brała tylko wtedy kiedy już nie będę mogła oczu otworzyć, ale i tak mam zamiar skonsultowac to co sie dzieje w szpiatlu za 3 tygodnie. Ostatnie 3 dni byłam jak nieżywa, głowa mnie okropnie bolała, do tego stopnia, że się wczoraj popłakałam z bezsilności bo ani jednej tabletki nie wzięłam. Mnie boli głowa, Antek jęczy, ja robię się jeszcze bardzej nerwowa, krzycze na niego bez powodu, bo juz mam dość... nawet myślałam, czy by na akupunkturę pójść, ale cholera jak przeczytałam, ze to trzeba 2 razy w tygodniu chodzić przez kilka tygodni a taki zabieg u nas od 50 do 120 euro kosztuje, to podziękowałam, Nie stać mnie, odkładam na wózek do jasnej cholery! Tylko jak mnie dalej ten łeb będzie bolał to oszaleję.

Niech mnie ktoś przytuli...

Gnidka właśnie wczoraj o Tobie mówiłam mężowi jak mnie migrena dopadła, że sobie tego nie wyobrażam tak dzień w dzień... a może szybciej byś pojechała z kimś to skonsultować? Tulę mocno bo tylko to zostaje...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry Kochane! Synek w przedszkolu, mąż w pracy a mnie się wygrzebac z łóżka nie chce ;) słonko świeci ładnie i ma być ciepło ;) to zrobię pranie i niech na balkonie się suszy.. A tak w ogóle to coś czuję że na leżaku spędzę dzisiaj pół dnia ;) coś mnie od wczoraj bierze... Jakaś grypa, albo porządne przeziębienie :/

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Niedobrze, leż dużo, grzej się, no i domowe sposoby pozostają - ja też leżę ten tydzień na L4 w domu z powodu choróbska jakiegoś. Robię płukanki z roztworu soli lub szałwii, napar z szałwii do oczyszczenia nosa, do nosa może być sól morska a do gardła Tantum Verde lub jego odpowiedniki Uniben albo Hasco Sept. Ja zrobiłam sobie też syrop z cebuli, zgodnie z zaleceniem Pani doktor.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry