reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Larkaa ja też kocham mastrrcheffa i Top cheffa takie programy to moja bajka. Też lubię gotować, ale najbardziej dla rodziny ;-) i nowości.

A widziałyście tego masterchefa dla dzieci?
W ogóle do mnie nie przemawia i wydaje mi się, że jest ustawiony.
Jak raz włączyłam i zobaczyłam, że małe dzieci przygotowują żabie udka to pomyślałam sobie "bez jaj"!!!
Ile osób ma w ogóle dostęp do takich produktów, a co dopiero banda 9 latków robi popisowe dania :D

Ja czasami oglądam tego mastrrcheffa junior ale ja wogole jestem sceptycznie nastawiona na takie programy z dziećmi. Mam mieszane uczucia.
Szczególnie do Małych Gigantów

Ann mam podobne odczucia, dziwię się rodzicom, że wysyłają swoje dzieci do takich programów.

Swoją drogą słyszałam od znajomych, którzy znali Jadzię z programu Duże Dzieci - że małej się strasznie w głowie przewróciło, uważała się za nie wiadomo kogo, dzieci w szkole przestały ja lubić, została wyalienowana.

Larka Masterchefa junior widzialam z 2 odcinki i wydaje mi sie, że te dzieci jak juz nie są to stana się zadufane w sobie.

A do Małych Gigantow nie ciagnie mnie by oglądać, jakos mnie to nie bawi.

Z programow dla dzieci to mi sie kiedys podobalo Od przedszkola do Opola, tam te dzieci byly naturalniejsze.

reklama
Ugotowani są super :) Niedawno nawet trafiliśmy na znajomą twarz, koleżankę męża z podstawówki :)
A od przedszkola do Opola też kiedyś oglądałam, świetny program!! Jedyny mądry dla dzieci.

Do góry