reklama
larkaa
Fanka BB :)
A widziałyście tego masterchefa dla dzieci?
W ogóle do mnie nie przemawia i wydaje mi się, że jest ustawiony.
Jak raz włączyłam i zobaczyłam, że małe dzieci przygotowują żabie udka to pomyślałam sobie "bez jaj"!!!
Ile osób ma w ogóle dostęp do takich produktów, a co dopiero banda 9 latków robi popisowe dania
W ogóle do mnie nie przemawia i wydaje mi się, że jest ustawiony.
Jak raz włączyłam i zobaczyłam, że małe dzieci przygotowują żabie udka to pomyślałam sobie "bez jaj"!!!
Ile osób ma w ogóle dostęp do takich produktów, a co dopiero banda 9 latków robi popisowe dania
larkaa
Ann mam podobne odczucia, dziwię się rodzicom, że wysyłają swoje dzieci do takich programów.
Swoją drogą słyszałam od znajomych, którzy znali Jadzię z programu Duże Dzieci - że małej się strasznie w głowie przewróciło, uważała się za nie wiadomo kogo, dzieci w szkole przestały ja lubić, została wyalienowana.
Swoją drogą słyszałam od znajomych, którzy znali Jadzię z programu Duże Dzieci - że małej się strasznie w głowie przewróciło, uważała się za nie wiadomo kogo, dzieci w szkole przestały ja lubić, została wyalienowana.
Wesoła Kobietka
Larka Masterchefa junior widzialam z 2 odcinki i wydaje mi sie, że te dzieci jak juz nie są to stana się zadufane w sobie.
A do Małych Gigantow nie ciagnie mnie by oglądać, jakos mnie to nie bawi.
Z programow dla dzieci to mi sie kiedys podobalo Od przedszkola do Opola, tam te dzieci byly naturalniejsze.
A do Małych Gigantow nie ciagnie mnie by oglądać, jakos mnie to nie bawi.
Z programow dla dzieci to mi sie kiedys podobalo Od przedszkola do Opola, tam te dzieci byly naturalniejsze.
Magda86Poznań
Ja uwielbiam ugotowanych :-) :-) :-)
Wesoła Kobietka
Magda86 ja tez ich ogladam, ale bardziej lubie ogladac mieszkania tych ludzi bo przewaznie to super urzadzone mieszkania/domy niz to co podaja do jedzenia ;p
reklama