reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Larkaa ja też kocham mastrrcheffa i Top cheffa takie programy to moja bajka. Też lubię gotować, ale najbardziej dla rodziny ;-) i nowości.

A widziałyście tego masterchefa dla dzieci?
W ogóle do mnie nie przemawia i wydaje mi się, że jest ustawiony.
Jak raz włączyłam i zobaczyłam, że małe dzieci przygotowują żabie udka to pomyślałam sobie "bez jaj"!!!
Ile osób ma w ogóle dostęp do takich produktów, a co dopiero banda 9 latków robi popisowe dania :D

Ja czasami oglądam tego mastrrcheffa junior ale ja wogole jestem sceptycznie nastawiona na takie programy z dziećmi. Mam mieszane uczucia.
Szczególnie do Małych Gigantów

Ann mam podobne odczucia, dziwię się rodzicom, że wysyłają swoje dzieci do takich programów.

Swoją drogą słyszałam od znajomych, którzy znali Jadzię z programu Duże Dzieci - że małej się strasznie w głowie przewróciło, uważała się za nie wiadomo kogo, dzieci w szkole przestały ja lubić, została wyalienowana.

Larka Masterchefa junior widzialam z 2 odcinki i wydaje mi sie, że te dzieci jak juz nie są to stana się zadufane w sobie.

A do Małych Gigantow nie ciagnie mnie by oglądać, jakos mnie to nie bawi.

Z programow dla dzieci to mi sie kiedys podobalo Od przedszkola do Opola, tam te dzieci byly naturalniejsze.

reklama
Ugotowani są super :) Niedawno nawet trafiliśmy na znajomą twarz, koleżankę męża z podstawówki :)
A od przedszkola do Opola też kiedyś oglądałam, świetny program!! Jedyny mądry dla dzieci.

Do góry