reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Asiaa91 współczuję, ale ja np uwielbiam ogórkową dziś zrobiłam bo miałam sama straaaszną ochotę i mój mąż też zjadł a ja ucieszona dobre dobre? a on no dobre tak od niechcenia rzucił mówi wiesz, że nie przepadam teraz sama to dojesz ekstra co

reklama
No ale jodu czy wit. d nie dostarczycie z pożywienia. A kwas foliowy warto brać do końca ciąży i w okresie karmienia - wpływa na przyswajanie żelaza ;)
Ja multiwitamin nie jem, nie ufam im, ale uzupełniam co wiem, że muszę.

Asia to on też w ciąży, że smaków nie ma?:p
Ale mi narobiłaś ochoty na ogórkową. Jutro robię ;)

Mój dzieki bogu jest wszystkojedzący i co najwyżej wybrzydza że mu mało ;) Asiaa91 nic sie nie denerwuj, ja to mam wrażenie że te nasze chłopy jakoś mało kumający są (przynajmniej mój) bo jak to mówi - jak moge być zmęczona jak cały dzień muszką klikam... Ale powiem ci że im bardziej brzuch mi rośnie tym bardziej zmienia się jego podwjście hehe

Asiaa nie przejmuj sie :)
U mnie maź nie je mięsa, matka zup, najstarsza córka tylko gada ze chce a w rezultacie je na mieście, młodsza z bliźniakami tylko kotlety i ziemniaki puree ale na szczęście wszystkie owoce i warzywa 2,5 letnia najlepiej tylko mleko, płatki i owoce. Na szczęście najmłodsza je wszystko ;)

Ja nie biorę witamin bo pomijając fakt ze zapominam o nich to nie widziałam żadnej różnicy po ich braniu.
Przez cały rok można ubogacać dietę w świeże i zdrowe produkty.

Dziewczyny mam kolejna teorie o plci[emoji4] tętno płodu do 140 chłopiec, powyżej panna

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Witaminy niestety tez musze brac tz wit D i jod ale ze wzgledu na tarczycę. Oo meg serio kwasu nie brałaś ja bym sie bala to bardzo niebezpieczne jak jest diedobor bo dzidzia z rozstrzepem moze sie urodzic.
A o tym tentnie tez slyszalam ja mialam 160 wiec moze cos w tym jest;p

reklama
Do góry