reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Witam nowe dziewczyny.

Słuchajcie / czytajcie ;) ustosunkuje się do forum zamkniętego. .. są na nim osoby które udzielają się dużo i od długiego czasu. Piszemy na nim o prywatnych sprawach których tutaj nie poruszamy stąd nie przyjmę ja czy Tola osób nowych ponieważ się nie "znamy"....
Udzielajcie się często i gęsto a po jakimś czasie może i wy znajdziecie się na zamkniętym :)
Pozdrawiam

reklama
Witam Cię Tola i Aria:)
Tak szukałam w internecie jakiegoś forum żeby sobie porozmawiać z dziewczynami w ciąży;)
za 3 tyg mam kolejną wizytę u gin - to będzie ponad 17 tydzień czy myślicie że dowiem się płci ( oczywiście, jeśli nie odwroci się tyłkiem tak jak ostatnio;d )

Jak się nie odwróci tyłkiem to pewnie tak ;)
Ja liczę ze może w sobotę się dowiem. A będę zaczynać 14 tc ;) u nas się szybko dzidzia ujawniają ;) juz sporo dziewczyn na prenatalbych się dowiedziało :)

Witam nowe mamuśki :-)

Zatoki próbują mnie pokonać :-/ już brak mi pomysłów jak mam się wyleczyć :-(

Poziomka zjadłabym taki tort własnego wypieku az mi ślinka pociekla :-)

Pat_ka przykro mi ze masz takie wahania nastrojów nastrojów :-( Może spacerek na świeżym powietrzu Ci pomoże ?

Tola nie ma co się wstydzić :-) Przecież wiesz co jest najlepsze dla Twojego dziecka :-) Używasz pieluszek tetrowych ???

Aria który to będzie tdc na sobotnim usg? ?? Ja mam we wtorek i będzie to 12t6d i zastanawiam się czy nie za szybko :-)

MartaDiablaWarta ja przez rok używałam pamper Premium Care i husteczek pampers tez Premium później przeszliśmy na zwykłe pampersy a jak Martynka używała tylko pampersow do snu to albo Dada albo z rosmann :-) Bardzo dzielna z Ciebie kobietka ;-)

U mnie 13t0d będzie ;) ja mam nadzieje ze bobo będzie współpracować bo to ostatni dzwonek na przeziernosc . Bo niby się robi do 13t6d :)

A no i czy się test z sody sprawdzi :D hehe

Aria to pochwal się od razu jak się dowiesz;)
Hej Madziula :) miło poznać

Dziewczyny mam pytanie, czy chodziłyście/chodzicie na jakieś zajęcia dla kobiet w ciąży albo jakieś aeroby?
ja dużo ćwiczyłam przed ciążą a teraz mimo, że jestem w domu nie chce mi się ruszyć tam,ale w ruchu jestem cały dzień w domu bo jestem z tych co nie uleżą... a jak to jest u Was?

Betkaa88 w ciazy z córeczką mialam zagrożona ciaze i miałam zakaz ćwiczeń a przed ciążą bardzo duzo jeździłam na kolarzowce po 100km dziennie w weekend wiecej więc czulam sie sama ze sobą jak uwięziona w własnym ciele strasZnie źle mi było i ogólnie mialam jakieś depresje teraz córeczka zapewnia mi ruch czasami brakuje mi tego żeby beztrosko sobie leżeć i nic nie robić :-) Pewnie teraz jakbym miała czas chodzilabym na jakis aerobik dla kobiet w ciazy w jakiej miejscowości mieszkasz ??

Aria ja chciałam iść w 13t6d ale dałam sobie na wstrzymanie i idę tydz wcześnie :-) bedziesz robić testy pappa ?? Trzymam kciuki za córeczkę :-)

Nie ja idę do mojej gin tylko na usg i ona mi przeziernosc zmierzy i nisek sprawdzi. A pierwszej ciąży tez tylko takie miałam ... moja gin ma bardzo dobry sprzęt ... jakieś certyfikaty z usg wiec sobie da rade ;) kazała przynieść pendriva to mi nagra dzidzia :) i ostatnie usg tez zrzuci ... I będzie 3d a może i 4d mi zrobi :)

reklama
Do góry