reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Witam nowe dziewczyny.

Słuchajcie / czytajcie ;) ustosunkuje się do forum zamkniętego. .. są na nim osoby które udzielają się dużo i od długiego czasu. Piszemy na nim o prywatnych sprawach których tutaj nie poruszamy stąd nie przyjmę ja czy Tola osób nowych ponieważ się nie "znamy"....
Udzielajcie się często i gęsto a po jakimś czasie może i wy znajdziecie się na zamkniętym :)
Pozdrawiam

reklama
Witam Cię Tola i Aria:)
Tak szukałam w internecie jakiegoś forum żeby sobie porozmawiać z dziewczynami w ciąży;)
za 3 tyg mam kolejną wizytę u gin - to będzie ponad 17 tydzień czy myślicie że dowiem się płci ( oczywiście, jeśli nie odwroci się tyłkiem tak jak ostatnio;d )

Jak się nie odwróci tyłkiem to pewnie tak ;)
Ja liczę ze może w sobotę się dowiem. A będę zaczynać 14 tc ;) u nas się szybko dzidzia ujawniają ;) juz sporo dziewczyn na prenatalbych się dowiedziało :)

Witam nowe mamuśki :-)

Zatoki próbują mnie pokonać :-/ już brak mi pomysłów jak mam się wyleczyć :-(

Poziomka zjadłabym taki tort własnego wypieku az mi ślinka pociekla :-)

Pat_ka przykro mi ze masz takie wahania nastrojów nastrojów :-( Może spacerek na świeżym powietrzu Ci pomoże ?

Tola nie ma co się wstydzić :-) Przecież wiesz co jest najlepsze dla Twojego dziecka :-) Używasz pieluszek tetrowych ???

Aria który to będzie tdc na sobotnim usg? ?? Ja mam we wtorek i będzie to 12t6d i zastanawiam się czy nie za szybko :-)

MartaDiablaWarta ja przez rok używałam pamper Premium Care i husteczek pampers tez Premium później przeszliśmy na zwykłe pampersy a jak Martynka używała tylko pampersow do snu to albo Dada albo z rosmann :-) Bardzo dzielna z Ciebie kobietka ;-)

U mnie 13t0d będzie ;) ja mam nadzieje ze bobo będzie współpracować bo to ostatni dzwonek na przeziernosc . Bo niby się robi do 13t6d :)

A no i czy się test z sody sprawdzi :D hehe

Aria to pochwal się od razu jak się dowiesz;)
Hej Madziula :) miło poznać

Dziewczyny mam pytanie, czy chodziłyście/chodzicie na jakieś zajęcia dla kobiet w ciąży albo jakieś aeroby?
ja dużo ćwiczyłam przed ciążą a teraz mimo, że jestem w domu nie chce mi się ruszyć tam,ale w ruchu jestem cały dzień w domu bo jestem z tych co nie uleżą... a jak to jest u Was?

Betkaa88 w ciazy z córeczką mialam zagrożona ciaze i miałam zakaz ćwiczeń a przed ciążą bardzo duzo jeździłam na kolarzowce po 100km dziennie w weekend wiecej więc czulam sie sama ze sobą jak uwięziona w własnym ciele strasZnie źle mi było i ogólnie mialam jakieś depresje teraz córeczka zapewnia mi ruch czasami brakuje mi tego żeby beztrosko sobie leżeć i nic nie robić :-) Pewnie teraz jakbym miała czas chodzilabym na jakis aerobik dla kobiet w ciazy w jakiej miejscowości mieszkasz ??

Aria ja chciałam iść w 13t6d ale dałam sobie na wstrzymanie i idę tydz wcześnie :-) bedziesz robić testy pappa ?? Trzymam kciuki za córeczkę :-)

Nie ja idę do mojej gin tylko na usg i ona mi przeziernosc zmierzy i nisek sprawdzi. A pierwszej ciąży tez tylko takie miałam ... moja gin ma bardzo dobry sprzęt ... jakieś certyfikaty z usg wiec sobie da rade ;) kazała przynieść pendriva to mi nagra dzidzia :) i ostatnie usg tez zrzuci ... I będzie 3d a może i 4d mi zrobi :)

reklama
Do góry