reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

aaaaa.... Laski... miałam wam pisać wczoraj, ale stwierdziłam, ze to chyba moja paranoja, że jeszcze za wczesnie, ale w sumie to nie mam już wątpliwości. Czuję dzieci! :) Nie są to kopniaki, bardziej takie mrowienie, jakby się ocierały o brzuszek. Czuję tylko jak trzymam np. laptopa na kolanach i opiera się o brzuch (poduszka, potem podkładka i na tym laptop) Nie są to "wibracje z laptopa" bo to nowy i cichy sprzęt izolowany jeszcze poduchą a ja wyraźnie czuje takie delikatne ocieranie w środku, do tego stopnia, że za każdym razem jak je czuję to mnie ciarki przechodzą :) Czasem czuję leciutkie wypychanie, ale to jednak rzadziej. Uczucie nie jest ciągłe, tylko takie niespodziewane to tu to tam, dlatego nie mam już wątpliwości :)

reklama
Gnitka, ale super !:)
a ja miałam w nocy piękny sen, że mała się wierciła i normalnie tak sie wypchała że było ją całą przez brzuch widać wiecie takie odbicie jak gipsie haha taka mała kruszynka haha obudziałam sie z bananem na buzi szkoda że to nie możliwe haha :D

Bbubbka a mi się śniło że urodziła się dziewczynka :D ciekawe hehe
swoją droga faktycznie szkoda że dziecko ''nie odbija sie'' na brzuchu :D

A ja się wczoraj chwaliłam lepszym samopoczuciem a przed chwilą znalazłam się w objęciach wc..... mam nadzieję, że to jakiś stres przed podróżą czy coś..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry