reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Kurczę niby wszystkie jesteśmy na jeden miesiąc s takie różnice :-) jedne są w 11 drugie w16tc :-)

Dojechałam do teściów ale ciężko było strasznie :-) jutro wracamy i już się boję :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam pytanie do mam dzieciaczkow z pieluchami: jakiej marki uzywacie?
Możecie coś polecić na początek? Kolezanka mi mowila bym na pierwsze 2- 3 mies kupila Pampersy a potem poleca przerzucic sie na Dady z Biedronki. Ona na noc dalej uzywa Pampersow, bo sa bardziej chlonne. A co Wy używacie / polecacie?

Marta ja zaczynalam.od.rossmanowskich probowalam sie przezucic na dade ale uczulaly, orginalne pampki te biale i zielone przesikiwala odrazu, skończylismy ma wickesach z kauflanda i pampersach sleep &play. A na mega duzo siq najlepsze nie do pokonania byly fiti z biedry tyle ze one nie sa na rzepy wiec u nas bywaly na noc

U nas przy jednym i drugim tylko pampy. Najpierw biale a potem zielone. Nie radze kupowac na poczatek duzo bo kazde moga uczulic. Ja kupie jedna mala paczke do szpitala i duzą do domu.

Marta ja tez najpierw kupilam pampersy, pozniej dady ale nas uczulaly I przeszlismy na babydrem z rosmana. A teraz uzywamy pieluchomajtek z tujuoar czy jakos tak z lidla. I jestem bardzo zadowolona. Teraz bede probowac na.maluszku tych z lidla 1 bo duzo osob poleca

Marta pampersy niekiedy uczulają. Choć każde mogą. Z rossmanna mają mało chemii. A my używamy od dłuższego czasu z Tesco i jestem bardzo zadowolona.

Ja dziś wyglądam jak w 5 miesiącu[emoji14]espumisan nie pomógł nawet...
I musze się pochwalić. Wyszłam na 3 h z małą, a mój zatem czas wysprzątał całe mieszkanie ;)

I nie witałam mamy dwóch fasolek, więc witam. Trzymam kciuki za Was i nudnej ciąży życzę.

Która jeszcze ze mną czeka na wizytę w poniedziałek ? :)

Napisane na SM-A500FU w Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny :)
Jestem w 14 tygodniu mam termin na 2 października.
Jak tak czytam wasze wpisy to aż współczuje. Ja jak na razie odpukac wszystko ok. Jedyny objaw to senność chociaż powoli przechodzi :) jesteśmy po badaniu USG - na razie żadnych nieprawidłowości doktor nie widział.
W sumie pisze do Was z pytaniem bo zaczyna mi "wywalać" brzuszek czy u Was już też widać ?

Do góry