reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Forum umiera, tak jak przypuszczałam wątek zamknięty je zabił, znaczy tamten pewnie funkcjonuje, ale tu brak czasu.
Co do witamin tak jak mówiłam dopóki wyniki ok, nie ma co przesadzać

reklama
Oh jak cudownie chce sie zyc jak sloneczko w dupkę przygrzewa! Szkoda tylko ze 3 godz w przychodni musialam stracic:/

Poziomki jest tak doświadczona, że co to dla niej ? ;)
Gratulacje dla małej kaskaderki :)

Ja dziś umieram na plecy i na brzuch. Choć nie wiem czy to nie od pleców mi tak czasem nie promieniuje. I chciałam iść na spacer na chwilę , ale nie dałam rady. Starość nie radość[emoji14]

Napisane na SM-A500FU w Forum BabyBoom

Ja od 12 do teraz siedziałam na balkonie <3 cudowna pogoda, trzeba korzystać. Jutro pewnie będe częściej bo zapowiadają deszcz. Ale ile w tym prawdy hihi
Co do tych witamin to ja nie mowie, ze one powodują przyrost wagi ale wydaje mi sie, ze wzmagają apetyt. Podstawie na tydzien, zeby sprawdzic i wam powiem jakie zaobserwowałam wyniki eksperymentu; )
Czekam na Twoje obserwacje hihi

reklama
Do góry