reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

madziorek ja w poprzedniej brałam witaminy od 4 miesiąca do końca i przytyłam 10 kg, więc raczej nie wierzę w to, że wzmagają tycie ;) żeby tyć trzeba jeść :)

reklama
I ja pracująca solidaryzuję się w niedoli ;)

@PerseaNigra u mnie było podobnie na wizycie. Jak zapytałam o witaminy, to lekarka powiedziała, że wyniki mam dobre, ale jak bardzo chcę, mogę brać. Mówiła, że nie jest zwolenniczką syntetycznych witamin, jak wszystko jest ok. Teraz biorę tylko folik mama na 2 i 3 trymestr i nie wiem, czy poszerzać to o witaminy...

Ja tez biorę tylko jod, Wit D3, magnez, kwas foliowy w jednym. Mój lekarz uważa że nie ma co się nadmiernie faszerowac bo za dużo też nie dobrze.

Hej witam w świecie żywych :)
Dzięki za życzenia zdrowia :) wszystkim chorującym mamom jak i dzieciomnżyczę tego samego dużo zdrowia bo wiosna jest, szkoda czasu na chorowanie :)
Jak mi wczoraj było źle,że tak cieplutko a ja sił nie miałam by wyjść..

Virtuti
ja bym poszła na spacer,u nas lekarze też mówią że jeżeli nie ma gorączki to można a nawet trzeba chodzić.

Co do witamin w pierwszej ciąży lekarz powiedział,że nie mam brać żadnych w tabletkach,wystarczą te z pokarmów. Teraz zapytałam lekarza to mi powiedział,że wybór mam wielki,tylko,że ja sama mało wierzę w te witaminy. Mam bodajże prenatal 2 trymestr i pewnie do czasu tych wszystkich sezonowych owoców i warzye będę łykać,ale jakoś tak sceptycznie jestem nastawiona..

Dziewczynom pracującym miłej pracy i byle do fajrantu :)

Udanych i owocnych w dobre wiadomości wizyt!

Miłego i udanego dnia :)

Poziomki kiesy ty masz na to czas? Podziwiam cie jeszcze bardziej

Virtuti moja lekarka zawsze mowi ze jak nie bierze antybiotyku I.nie ma goraczki to na dwor :-)

reklama
Virtuti ja wychodzę jak jest ładna pogoda a nie ma gorączki.

Ruda [emoji4] muszę robić coś dla siebie i to co lubię. Dzieci swoje kocham bardzo ale czasem trzeba od nich odpocząć [emoji23]

Co do witamin to ja zapominam biorę może jedna na miesiąc. Z tym tyciem matki czy dziecka to ściema, w ciąży z bliźniakami łykałam i schudłam 12kg. Z ciąż w których nie brałam rodziłam dzieci po 4400g. Średnio wierze w ich skuteczność szczerze mówiąc :/

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Do góry