reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ruda nasze smoczki kosztują 25 zl za sztukę lub 5€ tutaj chyba bym zbankrutowala hehe albo już dawno skończyła smoczkowanie ;-)

Papciarkowa nie mamy. Kiedyś miał po kilka smoczkow ale od kilku mc tak szybko gubil lub odgryzal że nie nadążalam kupować.
Smoczek już się znalazł ale schowany. Dziec go nie widział i liczę na skonczenie przygody że smoczkiem.

Poprzednia noc była nie taka zła. Mały zasnął że mną ale spał potem w łóżeczku do 7 więc super :-)

Nine witaj

Justjestem tak Ci sir wydaje źr nie dałabyś rady. Pierwsza ciąża to luzik a potem jiz inaczej ale też pięknie bo masz tego szkraba i dajesz radę :-)

reklama
Ann nasz naszczescie cos kolo 10 zl. Probowalam ale Jas bez smoczka nie zasnie
A na nocnik zaczne uczuc.latem. jak bedzie mogl latac z mokra dupka w razie awarii :-)

Komu kiełbache z grilla komu bo troche zostało...:biggrin2:
Paulinka wszyscy na dworze to nie ma.komu pisać
Moja mloda wrócila z podworka taka brudna że miejscami szczotka musiala isc w ruch bo szorstka gąbka nie dawała rady
Jutro wizyta u gina wiec zaraz ide do mojego spa oporządzić sie tu i ówdzie;-) ;)

To jutro na forum oblężenie będzie :) Mnie też dziś mniej, niestety nie tylko przez pogodę. Tak to jest, jak się pracę do domu zabiera :(

My też całe popołudnie na ogrodzie bez telefonów, laptopoew, TV. Tylko my i świeże powietrze :-) za to teraz boli mnie głowa i bez tabletki się nie obejdzie...

reklama
Ja też skorzystałam z ładnej pogody :-) Co prawda mogłam jechać dopiero po 15 bo ponoć Zus chodzi do 15 właśnie :-) Ale i tak się posiedziałam z mężem :-)

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Do góry