reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Witajcie kochane. Już w domku. Wczoraj wieczorem wróciliśmy :)
A dzisiaj wzięłam się za sprzątanie.. Kurcze 4 godz mi zajęło :/
Zrobiłam dosłownie wszystko!
A teraz siedzę i umieram z przerobienia ;)
Jutro o 8 mam wizytę i jestem ciekawa czy w końcu dowiem się kto u mnie mieszka ;)
Buziaki kochane :)

reklama
Dieta dla mamy karmiacej hmm a co to? Wszystko zalezy od dziecka. Ja jadlam nawet bigos maly nigdy nie mial problemow ani z brzuszkiem ani kupka.

Cyc czy butelka? To juz decyzja kazdej mamy. Tak jak ktoras napisala nasze cialo nasza decyzja.
Ja karmilam pol roku a miesiac uczylam butelki. Niestety musialam odstawic chociaz pokarmu mialam tyle ze kazde dziecko bym nakarmila :-) dostalam Jasia w szpitalu I karm mamo. Nikt mi nic nie pokazal. Nikt mi nic nie powiedzial. Samo poszlo. Nie mialam zadnych problemow, zadnych zastajow, zapalen itd.

Poziomki faceci nie choruja, oni umieraja :-)

Gratuluje wizyt :-)

Agnieszka24 mowilam ci juz ze na tym zdjeciu jestem podona do tej modelki co byla w hels kitchen Dagmary?

Ann, mam jutro wizytę na 9, dobrze że tak rano....

Tekila, masz zakaz czytania bzdur! Cokolwiek się dzieje niech gin Ci powie a nie Internet. Dobrze że wszystko ok.

Moj mały miał potworne kolki plus ulewanie , po roku dopiero przeszło... Więc teraz liczę na odwrotność ;-)

Pół dnia na dworze, teraz tylko łóżko.....

AAA i też liczę na jakąś podpowiedź kto tam siedzi i rośnie ;-)

Nie wiem czy pisałam że zgubił nań się rano smoczek. Mały zasnął z trudem przed chwilą, a w ramionach ściska poduszkę i to nie mała hehe. Jak próbowałam mu zabrać to szukał. Ciekawa nic się szykuje więc idę do łóżka spać. Dobranoc

reklama
Melduje sie i ja wieczorowa porą popołudniu pojechałam z małą do psiapsiółki na.ploty i aż w szoku byłam że zrobiła mi placek z budyniem choc jeszcze nie wiedziala ze w ciąży jestem i mam smaka na budyn pod każda postacia:biggrin2: prawdziwi przyjaciele rozumieja sie bez słów. :rolleyes:No ale w końcu jej sprzedałam niusa aż w szoku byla hihi
Potem.narobiła mi smaka na.kanapki z.wiejska wątrobianką i ogórkiem kiszony, czym predzej napisalam.smsa do m że ma.leciec do sklepu mi kupic ale niestety skończyło sie na pastecie i tak oto po e dniach przerwy znów poprzytulałam kibelek :growl: teraz leze we wannie i zastanawiam.sie co wszamać zeby nie łykać tabletek na.pusty żołądek.
Mala sie wybiegała wiec juz pochrapuje m.w pracy na nocce zostaje mi.samotna noc.

Do góry