reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ann to nie prawda ja juz mi as lam dwa robione i w pon bede miala trzecie to jak by tak bylo to do konca ciazy bym juz nie miala zadnego usg. Wiesz jak wszytko jest to wtedy tylko 3 wystarcza. Ale przy moich problemach to prywatnie przez cala ciążę za same badania i wizyty to bym pewnie 10 tys zostawila nie wspominając o zastrzykach i innych lekach ktorych nie miałabym refundowanych; / dlatego chodze do dobrego lekarza na nfz ;)

reklama
Ja w poprzedniej ciazy chodzilam na nfz i na kazdej wizycie mialam.choc krotkie usg a wizyty co 3-4 tyg plus ktg po 36 tc co tydzien. Wiec to roznie bywa. ;)

Bbubbka może i masz rację. Ja skojarzylam to tak że trzy bo jak w pierwszej ciąży byłam na początku u lekarza w szpitalnej przychodni to nie mieli tam nawet aparatu do usg i mówił mi że trzeba się zapisać a termin 3 mc dlatego tak napisałam hehe jak to usłyszałam to poszłam prywatnie i miałam usg dokładne na każdej wizycie. Na szczęście było mnie stać na wizyty, ale nie powiem że drogie to nie jest.

Nianiusia dokładnie u mnie to była totalna porażka. ;-)

Noo widzisz zalezy od lekarza jak podchodzi do sprawy. Moj lekarz zna moja historie dlatego sie go trzymam i w sumie mysle ze jak by przestal przyjmować na nfz to bym chodzila do niego prywatnie chyba mam do niego zaufanie; ;) a lekarza ktory mi pomoze szukałam przez rok ;) nie zawsze jest tak ze prywatnie jest lepszy lekarz bo i u takich bylam ;)

Dziewczyny tak z ciekawości pytam .
Spodobało mi się imię Eliana . Czy to zbyt wymyślne imię , czy raczej pozytywnie byście zaaregowały?

Elenka jak.mam byc szczera to nie. Mi sie wogole podobaja stare imiona. Ale to tobie ma sie podobac imie :-)

Ostatnia edycja:
Bbubbka racja. Ale ci lekarze co byłam wtedy na NFZ to nie mieli zwyczajnie sprzętu w gabinecie co więc mieli poradzić.
Taki szpital w moim rodzinnym mieście.

Elenka ja też nie lubię ekstrawaganckich imion, a to się dla mnie do takich zalicza. Jednak pamiętaj że to zawsze wasza decyzja ;-)

Ruda jakie byś wybrała imię dla dziewuszki?

reklama
No tak niestety tak czasem bywa Ann :/ u nas na szczęście poddostatkiem lekarzy wiec mozna przebierać

Do góry