reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ann to nie prawda ja juz mi as lam dwa robione i w pon bede miala trzecie to jak by tak bylo to do konca ciazy bym juz nie miala zadnego usg. Wiesz jak wszytko jest to wtedy tylko 3 wystarcza. Ale przy moich problemach to prywatnie przez cala ciążę za same badania i wizyty to bym pewnie 10 tys zostawila nie wspominając o zastrzykach i innych lekach ktorych nie miałabym refundowanych; / dlatego chodze do dobrego lekarza na nfz ;)

reklama
Ja w poprzedniej ciazy chodzilam na nfz i na kazdej wizycie mialam.choc krotkie usg a wizyty co 3-4 tyg plus ktg po 36 tc co tydzien. Wiec to roznie bywa. ;)

Bbubbka może i masz rację. Ja skojarzylam to tak że trzy bo jak w pierwszej ciąży byłam na początku u lekarza w szpitalnej przychodni to nie mieli tam nawet aparatu do usg i mówił mi że trzeba się zapisać a termin 3 mc dlatego tak napisałam hehe jak to usłyszałam to poszłam prywatnie i miałam usg dokładne na każdej wizycie. Na szczęście było mnie stać na wizyty, ale nie powiem że drogie to nie jest.

Nianiusia dokładnie u mnie to była totalna porażka. ;-)

Noo widzisz zalezy od lekarza jak podchodzi do sprawy. Moj lekarz zna moja historie dlatego sie go trzymam i w sumie mysle ze jak by przestal przyjmować na nfz to bym chodzila do niego prywatnie chyba mam do niego zaufanie; ;) a lekarza ktory mi pomoze szukałam przez rok ;) nie zawsze jest tak ze prywatnie jest lepszy lekarz bo i u takich bylam ;)

Dziewczyny tak z ciekawości pytam .
Spodobało mi się imię Eliana . Czy to zbyt wymyślne imię , czy raczej pozytywnie byście zaaregowały?

Elenka jak.mam byc szczera to nie. Mi sie wogole podobaja stare imiona. Ale to tobie ma sie podobac imie :-)

Ostatnia edycja:
Bbubbka racja. Ale ci lekarze co byłam wtedy na NFZ to nie mieli zwyczajnie sprzętu w gabinecie co więc mieli poradzić.
Taki szpital w moim rodzinnym mieście.

Elenka ja też nie lubię ekstrawaganckich imion, a to się dla mnie do takich zalicza. Jednak pamiętaj że to zawsze wasza decyzja ;-)

Ruda jakie byś wybrała imię dla dziewuszki?

reklama
No tak niestety tak czasem bywa Ann :/ u nas na szczęście poddostatkiem lekarzy wiec mozna przebierać

Do góry