reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Marlenkaxxx bądź dobrej myśli nie stresuj się przede wszystkim, a wszystko będzie dobrze ! Najważniejsze że dostałaś leki na podtrzymanie i że dzidziuś jest, a tętno nie zawsze jest tak wcześnie wyczuwalne. Leż spokojnie tak jak lekarz przykazał ;)

reklama
Marlenka kurde. Lez i czekaj do niedzieli. Zobaczysz bedzie dobrze.
Nie placz bo to nie pomoże a moze zaszkodzić.
Wiem latwo sie mowi.
Co to za dzien ze dzisiaj.same zle wiadomosci?

Marlenaxx, myśl pozytywnie musi być dobrze. Leż i nie wstawaj z łóżka !!! Jak byłam z Martynką w 6 tyg nic nie było widać oprócz pęcherzyka też brałam duphaston . Trzymaj się i nie płacz!!

Ruda, Głubczyce są jakieś 65 km od Opola i znajdują się tuż koło czeskiej granicy ;-) A Ty skąd jesteś ??

Madziula gdzies kolo Nysy?
Ja z Brzegu

Marlena serduszko moze sie robic do 10 tygodnia wiec spokojnie. Moze owu byla.pozniej

Bbubbka tak na NFZ też bywają dobrzy lekarze. Ale usg to tylko trzy przysługują.

Neilaaa o jaki słodki starszy brat :-) Mój synek ciągle mi chce siadać na brzuchu. Tak to lubiłam oboje.

Marlenka współczuję przechodzilam podobna sytuację w grudniu. Pamiętam ten ból o bezsilność jak kazali mi leżeć a ja wiedziałam że to i tak nie pomoże. Ale mam nadzieję że u ciebie zdazy się cud. To jest możliwe musisz w to wierzyć. Trzymaj się :-*

Marlenka mysl pozytywnie.. modl sie do sw. DOMINIKA :) poczytajcie dziewczyny o pasku sw. DOMINIKA , modlitwie i cudach...sama nosze bo jestem po poronieniu i teraz mam te cholerna torbiel i niedoczynnosc tarczycy blee. Na szczescie mam tym razem mnostwo objawow ciazowych wiec mam nadzieje. Wtedy nie bylo ani mdlosci i tylko lekki bol piersi, a teraz maz dostaje po lapkach jak tylko mnie tknie hehe a mdlosci nie wspomne.... dzis caly dzien dobrze ze jestem na zwolnieniu i leze bo w zyciu bym nie dala rady w pracy..

reklama
Do góry