reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Marlenkaxxx bądź dobrej myśli nie stresuj się przede wszystkim, a wszystko będzie dobrze ! Najważniejsze że dostałaś leki na podtrzymanie i że dzidziuś jest, a tętno nie zawsze jest tak wcześnie wyczuwalne. Leż spokojnie tak jak lekarz przykazał ;)

reklama
Marlenka kurde. Lez i czekaj do niedzieli. Zobaczysz bedzie dobrze.
Nie placz bo to nie pomoże a moze zaszkodzić.
Wiem latwo sie mowi.
Co to za dzien ze dzisiaj.same zle wiadomosci?

Marlenaxx, myśl pozytywnie musi być dobrze. Leż i nie wstawaj z łóżka !!! Jak byłam z Martynką w 6 tyg nic nie było widać oprócz pęcherzyka też brałam duphaston . Trzymaj się i nie płacz!!

Ruda, Głubczyce są jakieś 65 km od Opola i znajdują się tuż koło czeskiej granicy ;-) A Ty skąd jesteś ??

Madziula gdzies kolo Nysy?
Ja z Brzegu

Marlena serduszko moze sie robic do 10 tygodnia wiec spokojnie. Moze owu byla.pozniej

Bbubbka tak na NFZ też bywają dobrzy lekarze. Ale usg to tylko trzy przysługują.

Neilaaa o jaki słodki starszy brat :-) Mój synek ciągle mi chce siadać na brzuchu. Tak to lubiłam oboje.

Marlenka współczuję przechodzilam podobna sytuację w grudniu. Pamiętam ten ból o bezsilność jak kazali mi leżeć a ja wiedziałam że to i tak nie pomoże. Ale mam nadzieję że u ciebie zdazy się cud. To jest możliwe musisz w to wierzyć. Trzymaj się :-*

Marlenka mysl pozytywnie.. modl sie do sw. DOMINIKA :) poczytajcie dziewczyny o pasku sw. DOMINIKA , modlitwie i cudach...sama nosze bo jestem po poronieniu i teraz mam te cholerna torbiel i niedoczynnosc tarczycy blee. Na szczescie mam tym razem mnostwo objawow ciazowych wiec mam nadzieje. Wtedy nie bylo ani mdlosci i tylko lekki bol piersi, a teraz maz dostaje po lapkach jak tylko mnie tknie hehe a mdlosci nie wspomne.... dzis caly dzien dobrze ze jestem na zwolnieniu i leze bo w zyciu bym nie dala rady w pracy..

reklama
Do góry