reklama
luckychoice
Fanka BB :)
Ula, trzymaj się kochana!
Esthle, witaj, serdeczne gratulacje :-)
Esthle, witaj, serdeczne gratulacje :-)
Ostatnia edycja:
bbubbka
Ula przykro mi wiem co czujee ;* Trzymaj się cieplutko.
esthle witaj
Rybki, ale nie pamiętasz czy w górnej czy dolnej granicy ??
Ann państwowa wizyta, ale to dobry lekarz i wiesz wiele kobiet przychodzi bez rejestracji, a to dobry człowiek i odmówić nie potrafi i przez to czasem trzeba długo czekać A dziadków trzeba czasem "wykorzystać", żeby pobyć z męzem Muszę wypróbować patent z mandarynkami może i mnie pomoże, bo już nie daje rady ;/
esthle witaj
Rybki, ale nie pamiętasz czy w górnej czy dolnej granicy ??
Ann państwowa wizyta, ale to dobry lekarz i wiesz wiele kobiet przychodzi bez rejestracji, a to dobry człowiek i odmówić nie potrafi i przez to czasem trzeba długo czekać A dziadków trzeba czasem "wykorzystać", żeby pobyć z męzem Muszę wypróbować patent z mandarynkami może i mnie pomoże, bo już nie daje rady ;/
neilaaa
Madziorek, Madziula ja z drugiej strony woj. Śląskiego - Dąbrowa G.
Ula bardzo mi przykro
Ula bardzo mi przykro
neilaaa
Esthle witaj. Ja synkowi jeszcze nie mówiłam wprost że będzie starszym bratem tylko jak chciał mi usiąść na brzuchu powiedziałam że kiedyś tam będzie rosła dzidzia i brzuszek musi być zdrowy
Myślę że ucieszy się ma wieść rodzeństwa bo w zeszłym roku jak pisaliśmy list do mikołaja to powiedział że chce braciszka
Myślę że ucieszy się ma wieść rodzeństwa bo w zeszłym roku jak pisaliśmy list do mikołaja to powiedział że chce braciszka
madziorek30
neilaa to zostanie spóźniony prezent od Mikołaja
a ja zamiast odpocząć to wzięłam się za sprzątnie, żeby wykorzystać czas zanim dziadek przyprowadzi z przedszkola malego
dziewczyny w pierwszej ciąży korzystajcie i odpoczywajcie bo potem się tylko chodzi po domu i " zbiera" i końca nie widać gdzie się ogarnie to maluch w innym miejscu nabrudzi
a ja zamiast odpocząć to wzięłam się za sprzątnie, żeby wykorzystać czas zanim dziadek przyprowadzi z przedszkola malego
dziewczyny w pierwszej ciąży korzystajcie i odpoczywajcie bo potem się tylko chodzi po domu i " zbiera" i końca nie widać gdzie się ogarnie to maluch w innym miejscu nabrudzi
reklama
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny dzisiaj przed wizyta u lekarza zaczęłam plamic.juz nie na brązowo a na czerwono. Lekarz mnie zbadał powiedział że jest zarodek ale tętna nie wykrył. To 6tydz powiedział że już powinno być wyczuwalne. Podczas badanie polecial ze mnie skrzep.lekarz nie jest dobrej myśli przypisał mi duphaston i kazał leżeć ale jego mina nie wskazywała nic dobrego. Powiedział że w niedziele ma dyzor w szpitalu i wrazie czego żebym przyjechała. płakać mi się chce łzy same do oczu mi napływają. Tak długo się staraliśmy o dzidzie a tu to. Mam Zle przepuszczenia