reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ale się wystraszylam pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło. Poszłam po synka do Przedszkolaki tak mi się słabo zrobiło że myślałam że zemdleje. Normalnie zimne poty i.ciemno w oczach. Nie dobrze mam nadzieję że się nie powtórzy

Ula przykro mi :( wiem co czujee ;* Trzymaj się cieplutko.

esthle witaj ;)

Rybki, ale nie pamiętasz czy w górnej czy dolnej granicy ??

Ann państwowa wizyta, ale to dobry lekarz i wiesz wiele kobiet przychodzi bez rejestracji, a to dobry człowiek i odmówić nie potrafi i przez to czasem trzeba długo czekać ;) A dziadków trzeba czasem "wykorzystać", żeby pobyć z męzem ;) Muszę wypróbować patent z mandarynkami może i mnie pomoże, bo już nie daje rady ;/

Esthle witaj. Ja synkowi jeszcze nie mówiłam wprost że będzie starszym bratem tylko jak chciał mi usiąść na brzuchu powiedziałam że kiedyś tam będzie rosła dzidzia i brzuszek musi być zdrowy ;)
Myślę że ucieszy się ma wieść rodzeństwa bo w zeszłym roku jak pisaliśmy list do mikołaja to powiedział że chce braciszka :)

neilaa to zostanie spóźniony prezent od Mikołaja :)

a ja zamiast odpocząć to wzięłam się za sprzątnie, żeby wykorzystać czas zanim dziadek przyprowadzi z przedszkola malego

dziewczyny w pierwszej ciąży korzystajcie i odpoczywajcie bo potem się tylko chodzi po domu i " zbiera" i końca nie widać gdzie się ogarnie to maluch w innym miejscu nabrudzi :p

reklama
Hej dziewczyny dzisiaj przed wizyta u lekarza zaczęłam plamic.juz nie na brązowo a na czerwono. Lekarz mnie zbadał powiedział że jest zarodek ale tętna nie wykrył. To 6tydz powiedział że już powinno być wyczuwalne. Podczas badanie polecial ze mnie skrzep.lekarz nie jest dobrej myśli przypisał mi duphaston i kazał leżeć ale jego mina nie wskazywała nic dobrego. Powiedział że w niedziele ma dyzor w szpitalu i wrazie czego żebym przyjechała. płakać mi się chce łzy same do oczu mi napływają. Tak długo się staraliśmy o dzidzie a tu to. Mam Zle przepuszczenia

Do góry