reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej, mam dziś nudę w pracy. Czekam na dokumenty i doczekać się nie mogę. Zaraz zabije przewoźnika :/
Marta nie martw się ;) ja nie wymiotuje, a mam już 4 kg na minusie. W pierwszej ciąży to samo. Teraz startuje z 8 kg więcej, więc nawet i dobrze, może znów uda się tylko z 10 kg przytyć tylko.
Virtuti współczuję. Ale co poradzisz, kontroluj i nie denerwuj się.
Papciarkowa zdrówka.

Mi zima wyłazi. Brrr :/

Rybki a dostawałas surowice w ciąży czy po porodzie? U mnie w pierwszej ciąży konflikt nie wystąpił. Na razie w badaniach tez nie wyszły przeciwciała. Tylko tak poczytałam i boję się żeby lekarz nie zbagatelizowal sprawy.
Virtuti może kardiolog coś doradzi i będzie dobrze

Pewnie będę musiała zażywać tabletki na zbicie ciśnienia, bleee...

Cherry, nie odpisałam Ci, definitywnie to samo miasto co Ty :)

Ale dzisiaj brzydka pogoda :(:( a wczoraj tak cieplutko i słonecznie, chyba pogoda zrobiła nam Prima Aprilis :(

@anieok ja tez dzisiaj w nocy się obudziłam na brzuchu i od razu myśl że udusiłam dziecko, ale wiem że to tylko schizy.

Wczoraj będąc na zakupach w biedrze kupiłam sobie chrupki duszki czego zazwyczaj nie robię i nie zdążyłam doj do domu a już wpierniczyłam całą pakę :huh:

@virtuti90 bardzo polecam koktajle do samodzielnego zrobienia, bardzo zdrowe i sycące, wkleję linka z fb na wątku kulinarnym do strony z przepisami na przeróżne mieszanki :)

Hej dziewczyny :) ja mam 12 tydzień i już myślałam,że mdłości i wymioty minęły... A wczoraj wieczorem znowu na dobranoc przytulanie kibla....:-( masakrunia .
Zasnąć nie mogę caly czas myślę o badaniach. Za tydzień mamy USG będziemy sprawdzać przezierność. W dodatku ktos u mnie w mieście podkłada kielbasse z trutka i niestety w miejscu w którym się pojawiła byłam z moim Lu i wydawało mi się że coś tam mógł zjeść :( wet nie chciał nam dać Wit K ale dzisiaj jadę znowu i będę się domagała. Wit nie zaszkodzą a moga mu życie uratować.. Ehhh ;((

niewiem już gdzie mam pisać! czy tuta czy na zamkniętym dwóch to ja napeewno nie ogarne !!
wogole was nie ogarniam matko!!
dom na głowie dziecko pies i jezcze maz którego wiecznie nie ma w domu!
@virtuti90 jak fajnie ! to może się spotkamy?

właśnie się dowiedziałam , że jutromam sobie zalanowac dzień bo mężu do pracy. także zabiorę syna do kina ina jakies kulki a co mi tam !
mój mąż to pracoholik i kocha swoja pracę. my zresztą bardo się kochamyjak za długo ze soba nie przebywamy haha bo po dluzszym spędzaniu czasu razem wkurzamy się nawzajem na maksa i to takie fajne zawsze się z nas wszyscy smieja jak my się klocimy ! uwielbiam tego chłopa:] On jest cholerykiem a ja burza hormonów. ale nie zamieniłabym na nikogo innego :] oddałby wszystko dla mnie i syna :]

reklama
Do góry