reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej, mam dziś nudę w pracy. Czekam na dokumenty i doczekać się nie mogę. Zaraz zabije przewoźnika :/
Marta nie martw się ;) ja nie wymiotuje, a mam już 4 kg na minusie. W pierwszej ciąży to samo. Teraz startuje z 8 kg więcej, więc nawet i dobrze, może znów uda się tylko z 10 kg przytyć tylko.
Virtuti współczuję. Ale co poradzisz, kontroluj i nie denerwuj się.
Papciarkowa zdrówka.

Mi zima wyłazi. Brrr :/

Rybki a dostawałas surowice w ciąży czy po porodzie? U mnie w pierwszej ciąży konflikt nie wystąpił. Na razie w badaniach tez nie wyszły przeciwciała. Tylko tak poczytałam i boję się żeby lekarz nie zbagatelizowal sprawy.
Virtuti może kardiolog coś doradzi i będzie dobrze

Pewnie będę musiała zażywać tabletki na zbicie ciśnienia, bleee...

Cherry, nie odpisałam Ci, definitywnie to samo miasto co Ty :)

Ale dzisiaj brzydka pogoda :(:( a wczoraj tak cieplutko i słonecznie, chyba pogoda zrobiła nam Prima Aprilis :(

@anieok ja tez dzisiaj w nocy się obudziłam na brzuchu i od razu myśl że udusiłam dziecko, ale wiem że to tylko schizy.

Wczoraj będąc na zakupach w biedrze kupiłam sobie chrupki duszki czego zazwyczaj nie robię i nie zdążyłam doj do domu a już wpierniczyłam całą pakę :huh:

@virtuti90 bardzo polecam koktajle do samodzielnego zrobienia, bardzo zdrowe i sycące, wkleję linka z fb na wątku kulinarnym do strony z przepisami na przeróżne mieszanki :)

Hej dziewczyny :) ja mam 12 tydzień i już myślałam,że mdłości i wymioty minęły... A wczoraj wieczorem znowu na dobranoc przytulanie kibla....:-( masakrunia .
Zasnąć nie mogę caly czas myślę o badaniach. Za tydzień mamy USG będziemy sprawdzać przezierność. W dodatku ktos u mnie w mieście podkłada kielbasse z trutka i niestety w miejscu w którym się pojawiła byłam z moim Lu i wydawało mi się że coś tam mógł zjeść :( wet nie chciał nam dać Wit K ale dzisiaj jadę znowu i będę się domagała. Wit nie zaszkodzą a moga mu życie uratować.. Ehhh ;((

niewiem już gdzie mam pisać! czy tuta czy na zamkniętym dwóch to ja napeewno nie ogarne !!
wogole was nie ogarniam matko!!
dom na głowie dziecko pies i jezcze maz którego wiecznie nie ma w domu!
@virtuti90 jak fajnie ! to może się spotkamy?

właśnie się dowiedziałam , że jutromam sobie zalanowac dzień bo mężu do pracy. także zabiorę syna do kina ina jakies kulki a co mi tam !
mój mąż to pracoholik i kocha swoja pracę. my zresztą bardo się kochamyjak za długo ze soba nie przebywamy haha bo po dluzszym spędzaniu czasu razem wkurzamy się nawzajem na maksa i to takie fajne zawsze się z nas wszyscy smieja jak my się klocimy ! uwielbiam tego chłopa:] On jest cholerykiem a ja burza hormonów. ale nie zamieniłabym na nikogo innego :] oddałby wszystko dla mnie i syna :]

reklama
Do góry