reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hejka.
Ja też za zamknietym!
Ale dzisiaj naprodukowalyscie!!!
Ja dopiero do domu dotarlam. Rano był mąż w domu a potem Bylam po Tymka w szkole i po prezent bo dzieci idą na urodziny w sobotę.
Idę poczytać was.

Just, niestety tam gdzie Twój lekarz, będziesz czuła się lepiej. Znam wiele kobiet, które po przybyciu do szpitala spotykają siue z " najważniejszym" pytaniem, kto jest lekarzem prowadzącym... I tu już cała " obsługa " zależy od tego czy ten lekarz jest w szpitalu.
Moj teraz przeniósł się do szpitala w innej miejscowości i vtasm też pojadę, dobrze że to tylko 20 km i jest nowo wybudowany, ponoc rewelacja.

justjestem książkowo w ciąży można wypijać do 2 filiżanek kawy (jest nawet jakiś przelicznik w mojej książce, ile czarnych herbat ile kawy dziennie :p ) Ja sobie na jedną słabą pozwalam.

ale produkcja!!
idę po córę do szkoły, potem się odezwę.

wyslalam pw do tych z was ktore dobrze kojarze z forum ;) jesli ktos by jeszcze chcial niech pisze to zqapoznam dziewczyny z zamknietego i wysle zapke;)

Wałbrzych ma specjalistyczny Sprzęt jeśli Chodzi o noworodki, z innych szpitali wysyłają do Wrocławia a wiadomo czas odgrywa ważną rolę, poczucie komfortu jakby nie przemawia do mnie w tej sytuacji.
Poza tym Wałbrzych ciągle jest na 4 miejscu w ogólnopolski rankingu. Pamiętam pielęgniarke pracująca w Wałbrzychu, ze nie zachwalala porodówki w swidnicy ale to było 4 lata temu. A w latawcu słyszałam dobra opinie o laryngologu.

Nevka faceci mają często takie mechanizmy obronne... różnią się od nas i czasami nie pomyślą jaki ból sprawiać może ich słowo czy mina nawet... Trzymaj się mocno!

reklama
Do góry