reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Marta, też mam takie zadanie jak Ty, nie każdy temat nam leży i wolę przemilczeć też czasem, bo wiadomo jesteśmy też z różnych światow i nie zawsze się rozumiemy ;-)

Kawę spokojnie można, ja piję rano z 2 łyżeczek sypanej, mam niskie ciśnienie i bez kawy w ogóle bym miała częściej migrenę. A tak przynajmniej funkcjonuje. Po porodzie to samo, jedfna można.

Madziula ale dzieci jak już wsysypie do końca, to nie zarazaja ospa...
Aaaa to o tyle chidzxu z tym ruchem dzisiaj... Jeszcze dajcie z 2 dni i nowe się odezwa :-)

reklama
Just ja pije jedna dziennie, czasem jeszcze cappuccino. Pije małą z ekspresu. Rozpuszczalna nie smakuje mi odkad mam ekspres ;p do zbożowej tez nie umiem zbytnio sie przekonać.

Justjestem wiesz ja mam takie anty nastawienie bo w poprzedniej ciąży okazało się ze syn ma bardzo poważna wadę serca i wszystko mogło mieć wpływ bo genetycznie było ok dlatego teraz zero kawy :-)

Paulina mnie ma samym poczatku nie odrzucilo od kawy, potem mialam moze z 2 tyg co nie umialam pic jak najwieksze mdlosci mialam a teraz znów pije od kilku tyg. Tylko u mnie to picie czesto wyglada, ze nie dopijam albo tylko polowe wypije. Pije w wiekszosci ze spienionym mlekiem, ze wiecej tego mleka niz kawy.

reklama
Do góry