reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Madziula tez sie troche obawiam jakiejs wady serca bo NT wyzsze wyszlo. Może dodatkowo zrobie echo serca. Nie wiem czy to mozna polaczyc z polowkowym. Tam gdzie teraz mialam usg mozna sie zapisac do takiej pani dr, ktora jest specjalista w kardiologii i robila nam juz usg po 30 tyg (musialam miec echo serca bo lekarzowi nie podobalo sie tętno), bardzo fajna lekarka i chce sie teraz znow do niej zapisac.

PerseaNigre pewnie masz racje ale wolę nie mieć pewność że to nie była moja wina :-( naprawdę miałam do siebie wielki żal i byłam pewna że coś zrobiłam nie tak np na początku ciazy nie wiedząc że jest jestem w ciąży chodziłam do kosmetyczki na mikrodermabrazie która robi się pod prądem :-(

Teraz to mi się głupio zrobiło... Ja dzisiaj piszę więcej bo mała mi na to pozwala i bynajmniej nie ma to związku z zamkniętym, baa nie obrażę się jeśli mnie nie uwzględnicie, tylko bylebyście z głównego nie znikały tak całkiem, ani nie przechodziły na fb bo nie posiadam :)

reklama
Marta sama mowisz ze piszesz malo a masz ponad 100 postow. Wiec jak ktos chce I pisze cokolwiek to sie uzbiera. I na tym chyba to.pologa zeby mozna sie bylo przed kims otworzyc a nie dalej milczec bo jest ktos nowy I nie wiadomo kim jest
Uwazasz ze dziewczyny maja dodac kazdego?
Po to robi sie zamkniety watek zeby pisac o bardziej intymnych sprawach.
Ktos dzisiaj napisze " czesc" I tez ma byc przyjety??

Just ja pije jedna dwie dziennie. W pierwdzej ciazy tez tak pilam. Inaczej bol glowy jest nie do wytrzymania

Do góry