reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ale tu ruch, aż miło :-D

Witaj Linnea, gratulacje! :-)

Ann, bubbka, dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że się przyzwyczaję do tego kłucia. Moim niedoscignionym ideałem są ludzie, którzy wychodzą z gabinetu, wywalają wacik, zarzucają kurtkę i już ich nie ma :tak:
Spokojnie pod koniec ciazy bedziesz takim ideałem ;)

reklama
Dzien dobry.

Z nadmiaru wrazen za duzo nie spalam.

Luckychoice mi pomoga oddychanie tez kiedys mdlalam.

Linnea witaj. Ja tez poronilam. Dostalam luteine na podtrzymanie.

U mnie cera w miare. Mogloby byc gorzej.

Witaj Linnea, gratulacje
Ja dziś czuje sie troche lepiej ale dalej mnie mdli, pocieszsm sie że to znak te fasolka dobrze sie rozwija :-) Zachcianek jak narazie nie mam. Z cerą problemów niemam ale zato włosy to tak mi sie przetłuszczają ze chetnie dwa razy na dzień bym myła :-(

Bbubbka a to prywatnie masz takie kolejki czy państwowa wizyta?
Ja na szczęście nie płacę, ale chwilę też może się przedłużyć wiadomo że każda kobieta ma inne problemy i różnie czasu potrzeba na wizytę więc się przedłuża.
Tak musimy sobie w weekend skorzystać i wyjść gdzieś sami. Bo rodzice będą to popilnuja juniora a mąż ma w poniedziałek wolne wiec idealnie się składa i będziemy świętować moje 26 urodziny i walentynki w jednym :-)

Neilaaa a ja w pierwszej ciąży pokochalam Fante :-D mniam i do teraz lubię czasami sobie pozwalam na małą butelkę ;-)

Która to miała plamienia wczoraj jak tam dzisiaj? Przepraszam że zapomniałam nicka.

Linnea hehe kiedyś się uda być takim ideałem :-D

Stonka znajdź złoty środek na mdłości, ja w grudniu wcinalam tonami mandarynki może i tobie coś pomoże.

u mnie dziś kiepsko. Wczoraj brzuch bolała jak na miesiączkę, dziś obudziłam się we krwi. byłam u gina i widać małe nie wiadomo co w macicy, może pozostałość po poronieniu. zrobiłam hcg i czekam na wynik, jak niższy niż ostatnio to poronienie, jak wyższy to mam powtórzyć i zobaczymy co dalej będzie, może być też ciąża pozamaciczna. oby nie

Ula kiedy bedzie wynik? Y mnie male nie wiadomo co obok cialka zoltego to krwiak i w pierwszej ciazy tez to mialam.i dostalam krwotoku lalo sie jak z kranu. Na ip powiedzieli mi ze to ciaza pozamaciczna. Dopiero moj gin powiedzial mi co to. Teraz mam to samo. Trzymam kciuki Bedzie dobrze

wynik w ciągu godziny. ciałka żółtego nie było widać,to małe coś to mógł być pusty pęcherzyk albo pozostałość

reklama
Ale idziecie jak Burza... Dziendobry
Strasznie mi niedobrze...o matkoooo koszmar jakiś
Zaprowadziłam młodego i Położyam się do łóżka chce mi się spać ale nie mogę zasnąć bo tak mnie mdli. Co to klucia ja nienawidzę może nie zaslablam nigdy ale patrzeć na to nie mogę zawsze patrzę gdzie indziej...

Do góry