reklama
luckychoice
Fanka BB :)
Hej Poziomki! Fajnie, że wróciłaś.
Przeżyłam kolejne pobranie krwi Obyło się prawie bez scen.
Całe szczęście, że nie ciągnie mnie do słodkiego, bo też siedzę w pracy i ślina by mi tylko ciekła na papiery na biurku
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki. Po pracy szybko dopakowujemy się i czeka nas 8-godzinna droga autem do rodziny męża. Oby nie było za dużo mdłości i rzyganka do reklamówki
Powodzenia dla tych, które dziś wizytują!
Przeżyłam kolejne pobranie krwi Obyło się prawie bez scen.
Całe szczęście, że nie ciągnie mnie do słodkiego, bo też siedzę w pracy i ślina by mi tylko ciekła na papiery na biurku
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki. Po pracy szybko dopakowujemy się i czeka nas 8-godzinna droga autem do rodziny męża. Oby nie było za dużo mdłości i rzyganka do reklamówki
Powodzenia dla tych, które dziś wizytują!
@luckychoice miłej i łatwej podróży
kawał drogi macie ... jaki kierunek?
biorę się za obiadek dla chłopaków, a ja sobie zjem fasolkę po bretońsku mojej mamy bo kochana teściowa nawiozła zieciowi jedzonka jak byla z wizyta
kawał drogi macie ... jaki kierunek?
biorę się za obiadek dla chłopaków, a ja sobie zjem fasolkę po bretońsku mojej mamy bo kochana teściowa nawiozła zieciowi jedzonka jak byla z wizyta
luckychoice
Aria, warmińsko-mazurskie, a my na Dolnym Śląsku, więc całą Polskę w poprzek musimy przejechać
Korzystaj z darów teściowej Ach, ja też się cieszę, że nie będę gospodynią w te święta, tylko jedziemy w odwiedziny. Marna ze mnie teraz kucharka
Korzystaj z darów teściowej Ach, ja też się cieszę, że nie będę gospodynią w te święta, tylko jedziemy w odwiedziny. Marna ze mnie teraz kucharka
Ann_
Poziomki no myślałam że nas opuscilas. Napisz coś więcej co u was :-)
Luckychoice dasz radę :-) trzymam kciuki, a ty za nas bo jutro jedziemy do Polski 12 h jazdy, ale na nic wyjeżdżamy.
My jedziemy na dół pomorskiego dokładnie Chojnice, kojarzysz? Tam teście mieszkają.
Luckychoice dasz radę :-) trzymam kciuki, a ty za nas bo jutro jedziemy do Polski 12 h jazdy, ale na nic wyjeżdżamy.
My jedziemy na dół pomorskiego dokładnie Chojnice, kojarzysz? Tam teście mieszkają.
Magda86Poznań
W Chojnicach mieszka moja przyjaciółka ;-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja chyba dziś na łatwiznę pójdę i naleśniki z serem zrobię bo nie mam pomysłu na nic.
Tekila tez tak ostatnio miałam
Luckychoice szybkiej i lekkiej podróży
Ann nie nie tylko czas mi ucieka. Tak to nic nowego, nic złego, nic dobrego.
Pół dnia nie mogę się ogarnąć dopiero ok 15 jestem w stanie się ruszyć.
Chałupa wyglada jak po nuklearnym wybuchu.
Zamówiłam sobie detektor tętna płodu bo jestem schzolem a poprzedni sprzedałam bo miał już się nie sprzedać.
Nie pamietam czy Wam mówiłam ale usłyszałam przesad ze jak do 3 mca kupi się ubranko to "zaklepie" się płeć dziecka [emoji23] No to kupiłam [emoji23]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Tekila tez tak ostatnio miałam
Luckychoice szybkiej i lekkiej podróży
Ann nie nie tylko czas mi ucieka. Tak to nic nowego, nic złego, nic dobrego.
Pół dnia nie mogę się ogarnąć dopiero ok 15 jestem w stanie się ruszyć.
Chałupa wyglada jak po nuklearnym wybuchu.
Zamówiłam sobie detektor tętna płodu bo jestem schzolem a poprzedni sprzedałam bo miał już się nie sprzedać.
Nie pamietam czy Wam mówiłam ale usłyszałam przesad ze jak do 3 mca kupi się ubranko to "zaklepie" się płeć dziecka [emoji23] No to kupiłam [emoji23]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Wesoła Kobietka
Juz w koncu w domu i mogę Was nadrobić
Dziewczyny wyjezdzajace szerokiej drogi sporo km przed Wami.
Dziewczyny wyjezdzajace szerokiej drogi sporo km przed Wami.