reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hej :-) ja dziś od rana pełna panika- obudziłam się bez mdłości i od razu strach..no ale już przyszły... Kurczę, żeby człowiek musiał takimi rzeczami się martwić.....

reklama
Hej Poziomki! Fajnie, że wróciłaś.

Przeżyłam kolejne pobranie krwi :D Obyło się prawie bez scen.

Całe szczęście, że nie ciągnie mnie do słodkiego, bo też siedzę w pracy i ślina by mi tylko ciekła na papiery na biurku :)

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki. Po pracy szybko dopakowujemy się i czeka nas 8-godzinna droga autem do rodziny męża. Oby nie było za dużo mdłości i rzyganka do reklamówki :)

Powodzenia dla tych, które dziś wizytują! :)

@luckychoice miłej i łatwej podróży :)
kawał drogi macie ... jaki kierunek? ;)

biorę się za obiadek dla chłopaków, a ja sobie zjem fasolkę po bretońsku mojej mamy :D bo kochana teściowa nawiozła zieciowi jedzonka jak byla z wizyta:)

Aria, warmińsko-mazurskie, a my na Dolnym Śląsku, więc całą Polskę w poprzek musimy przejechać :)

Korzystaj z darów teściowej :) Ach, ja też się cieszę, że nie będę gospodynią w te święta, tylko jedziemy w odwiedziny. Marna ze mnie teraz kucharka ;)

Poziomki no myślałam że nas opuscilas. Napisz coś więcej co u was :-)

Luckychoice dasz radę :-) trzymam kciuki, a ty za nas bo jutro jedziemy do Polski 12 h jazdy, ale na nic wyjeżdżamy.
My jedziemy na dół pomorskiego dokładnie Chojnice, kojarzysz? Tam teście mieszkają.

Luckychoice powodzenia,spokojnej drogi :)

Ann Chojnice ja dobrze kojarze to ok 65 km ode mnie. Tobie też spokojnej drogi :)

Aria smaka zrobiłaś mmm i na ciacho i na fasolkę..

Ja chyba dziś na łatwiznę pójdę i naleśniki z serem zrobię bo nie mam pomysłu na nic.

Tekila tez tak ostatnio miałam :)

Luckychoice szybkiej i lekkiej podróży

Ann nie nie:) tylko czas mi ucieka. Tak to nic nowego, nic złego, nic dobrego.

Pół dnia nie mogę się ogarnąć dopiero ok 15 jestem w stanie się ruszyć.
Chałupa wyglada jak po nuklearnym wybuchu.

Zamówiłam sobie detektor tętna płodu bo jestem schzolem a poprzedni sprzedałam bo miał już się nie sprzedać.

Nie pamietam czy Wam mówiłam ale usłyszałam przesad ze jak do 3 mca kupi się ubranko to "zaklepie" się płeć dziecka [emoji23] No to kupiłam [emoji23]

be2f2c1f526de6e43799dce2a1ccfc80.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry