reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej :-) ja dziś od rana pełna panika- obudziłam się bez mdłości i od razu strach..no ale już przyszły... Kurczę, żeby człowiek musiał takimi rzeczami się martwić.....

reklama
Hej Poziomki! Fajnie, że wróciłaś.

Przeżyłam kolejne pobranie krwi :D Obyło się prawie bez scen.

Całe szczęście, że nie ciągnie mnie do słodkiego, bo też siedzę w pracy i ślina by mi tylko ciekła na papiery na biurku :)

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki. Po pracy szybko dopakowujemy się i czeka nas 8-godzinna droga autem do rodziny męża. Oby nie było za dużo mdłości i rzyganka do reklamówki :)

Powodzenia dla tych, które dziś wizytują! :)

@luckychoice miłej i łatwej podróży :)
kawał drogi macie ... jaki kierunek? ;)

biorę się za obiadek dla chłopaków, a ja sobie zjem fasolkę po bretońsku mojej mamy :D bo kochana teściowa nawiozła zieciowi jedzonka jak byla z wizyta:)

Aria, warmińsko-mazurskie, a my na Dolnym Śląsku, więc całą Polskę w poprzek musimy przejechać :)

Korzystaj z darów teściowej :) Ach, ja też się cieszę, że nie będę gospodynią w te święta, tylko jedziemy w odwiedziny. Marna ze mnie teraz kucharka ;)

Poziomki no myślałam że nas opuscilas. Napisz coś więcej co u was :-)

Luckychoice dasz radę :-) trzymam kciuki, a ty za nas bo jutro jedziemy do Polski 12 h jazdy, ale na nic wyjeżdżamy.
My jedziemy na dół pomorskiego dokładnie Chojnice, kojarzysz? Tam teście mieszkają.

Luckychoice powodzenia,spokojnej drogi :)

Ann Chojnice ja dobrze kojarze to ok 65 km ode mnie. Tobie też spokojnej drogi :)

Aria smaka zrobiłaś mmm i na ciacho i na fasolkę..

Ja chyba dziś na łatwiznę pójdę i naleśniki z serem zrobię bo nie mam pomysłu na nic.

Tekila tez tak ostatnio miałam :)

Luckychoice szybkiej i lekkiej podróży

Ann nie nie:) tylko czas mi ucieka. Tak to nic nowego, nic złego, nic dobrego.

Pół dnia nie mogę się ogarnąć dopiero ok 15 jestem w stanie się ruszyć.
Chałupa wyglada jak po nuklearnym wybuchu.

Zamówiłam sobie detektor tętna płodu bo jestem schzolem a poprzedni sprzedałam bo miał już się nie sprzedać.

Nie pamietam czy Wam mówiłam ale usłyszałam przesad ze jak do 3 mca kupi się ubranko to "zaklepie" się płeć dziecka [emoji23] No to kupiłam [emoji23]

be2f2c1f526de6e43799dce2a1ccfc80.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry