reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Myslałam ze troche odeśpie nocke ale laski tak hałasuja ze nie.idzie.
Wiecie tak sie zastanawiam czy ja nie mam czasem jakiejs infekcji pecherza i z tad te bóle bo nic mi nie przechodzi za bardzo a caly czas czuje taki ucisk w podobrzuszu i sikam co chwile i co chwile mam pelen pęcherz. W tej nocy to.tez zaczelo.sie od latania do kibelka na mega siq chyba.jutro wysle m pojemniczkiem do badania

reklama
Marta najlepszym sie zdzą nie przejmuj sie wazne z to nie jakis wypadek i ze nic sie z wami nie stalo;) ja oprocz sklerozy co do tankowania to auto kieruje sie w porzadku;)

Mi chyba jazda dobrze idzie az mnie ostatnio pan na miescie pochwalil
hehhe zaparkowalam wjezdzajac tylem zeby sobie wyjazd ulatwic i faktycznie ladnie mi wyszlo... a pan jakis ooo jak pieknie pani zaparkowala ;)

kurcze musze do siorki pojechac liste zrobie wieczorkiem jak wroce... bo tacie leki bede wiozla, bo astme ma i koncza mu sie leki a w norwegii drogie jak cholera:p

hhhmmm ja tez mam opary ale do miasta dojade... ale jak nie zatankuje to nie wroce :D i bede dzwonic do szwagierki o pomoc :D

Bubbbka no wlasnie nie ale nie wiem.z.kad sie takie ilosci tego siq biora bo ja wcale duzo nie pije a latam co 5-10min

Aria super te gofry twojego lubego! I że takie rzeczy robi w ogóle. Mój na słodko nie bardzo lubi ale od biedy zje kawałek ciasta :-)

reklama
To raczej nie pęcherz ale mocz zawsze mozna sprawdzic bedziesz miala pewnosc. Ja tez czesto chodze siusiu takk jak mowi aria macica musi uciskać na pęcherz.

Do góry