reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny nadrobic Was graniczy z cudem! :-) super ze tyle piszecie,ale po przeczytaniu killku/kilkunastu stron nie pamietam co, jak, z kim i gdzie :-)

reklama
hej dziewuszki..
Melduję się po wizycie w szpitalu i kontrolnym USG :yes:
Z DZIDZIĄ WSZYSTKO OK !! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Kamień z serca normalnie..
Wiek ciąży idealny od mojego suwaczka, serdusio pięknie pika:-D
Mieliśmy podróż z przygodami, bo nam auto nie odpaliło z rana:oo: więc w ostatniej chwili złapaliśmy autobus.
Ścisk, duchota, parówa wręcz w środku panowała.. pół drogi wymiotowałam do reklamówki :baffled::-) :):-) :), ale miałam to gdzieś czy ktoś widzi lub czy słyszy ( a starałam się to robić z "tłumikiem" haha) :-) :)
Z tym moim plamieniem to podobno tak, że ja właśnie w tym czasie powinnam mieć okres normalnie i organizm tak reaguje.. podobno lekkie, brązowe plamienia mogą nawet do 12tc występować:hmm:
Ufff... :yes::yes: Ulga nie do opisania..:rolleyes:

Papciarkowa ja sobie kupilam pregnofer uro dla kobiwt w ciazy z zurawina, teraz tak nie biore, ale jakos w 7-8 tyv tez mialam problem ze ciagle do wc biegalam. A im wiekszy brzuch to mi sie zacznie. Na nastepna wizyte mam wlasnie mocz zbadać. W tamtej ciazy mialam czesto z nim problemy, jak mi wyszlo duuuzo leukocytow to z tego powodu gin mnie wyslal do szpitala :-/

Wlasnie objadlam sie zupą i nawet na gofry mnie nie skusicie hehe.

Aria fajne masz kolorki włosów.

Marta ja tez w kwietniu pojde dopiero do fryzjera, ale pomalu musze pomyslec o zapisaniu sie by miec termin po poludniu w piątek albo sobote bo jakos zwykle w te dni chodzę. I tak 2-3 tyg przed bede dzwonic.

Asik udanego weekendu !

Taka ja super wiesci. Jak dobrze sluchac pozytywnych wiadomosci!!! Az samopoczucie sie poprawia. Ktoory tydz u Ciebie??

To ja wam tez pokaze moj fryz aktualny i buzie -moze to tez kogos zacheci :-) do ujawnienia

Załączniki

• 1458314547787.jpg
    1458314547787.jpg
    73,9 KB · Wyświetleń: 119
reklama
Do góry