reklama
Taka_ja
Fanka BB :)
hej dziewuszki..
Melduję się po wizycie w szpitalu i kontrolnym USG
Z DZIDZIĄ WSZYSTKO OK !!
Kamień z serca normalnie..
Wiek ciąży idealny od mojego suwaczka, serdusio pięknie pika
Mieliśmy podróż z przygodami, bo nam auto nie odpaliło z rana więc w ostatniej chwili złapaliśmy autobus.
Ścisk, duchota, parówa wręcz w środku panowała.. pół drogi wymiotowałam do reklamówki , ale miałam to gdzieś czy ktoś widzi lub czy słyszy ( a starałam się to robić z "tłumikiem" haha)
Z tym moim plamieniem to podobno tak, że ja właśnie w tym czasie powinnam mieć okres normalnie i organizm tak reaguje.. podobno lekkie, brązowe plamienia mogą nawet do 12tc występować
Ufff... Ulga nie do opisania..
Melduję się po wizycie w szpitalu i kontrolnym USG
Z DZIDZIĄ WSZYSTKO OK !!
Kamień z serca normalnie..
Wiek ciąży idealny od mojego suwaczka, serdusio pięknie pika
Mieliśmy podróż z przygodami, bo nam auto nie odpaliło z rana więc w ostatniej chwili złapaliśmy autobus.
Ścisk, duchota, parówa wręcz w środku panowała.. pół drogi wymiotowałam do reklamówki , ale miałam to gdzieś czy ktoś widzi lub czy słyszy ( a starałam się to robić z "tłumikiem" haha)
Z tym moim plamieniem to podobno tak, że ja właśnie w tym czasie powinnam mieć okres normalnie i organizm tak reaguje.. podobno lekkie, brązowe plamienia mogą nawet do 12tc występować
Ufff... Ulga nie do opisania..
Magda86Poznań
Taka ja ALE SIE CIESZE!!!
Wesoła Kobietka
Papciarkowa ja sobie kupilam pregnofer uro dla kobiwt w ciazy z zurawina, teraz tak nie biore, ale jakos w 7-8 tyv tez mialam problem ze ciagle do wc biegalam. A im wiekszy brzuch to mi sie zacznie. Na nastepna wizyte mam wlasnie mocz zbadać. W tamtej ciazy mialam czesto z nim problemy, jak mi wyszlo duuuzo leukocytow to z tego powodu gin mnie wyslal do szpitala :-/
Wlasnie objadlam sie zupą i nawet na gofry mnie nie skusicie hehe.
Aria fajne masz kolorki włosów.
Marta ja tez w kwietniu pojde dopiero do fryzjera, ale pomalu musze pomyslec o zapisaniu sie by miec termin po poludniu w piątek albo sobote bo jakos zwykle w te dni chodzę. I tak 2-3 tyg przed bede dzwonic.
Asik udanego weekendu !
Wlasnie objadlam sie zupą i nawet na gofry mnie nie skusicie hehe.
Aria fajne masz kolorki włosów.
Marta ja tez w kwietniu pojde dopiero do fryzjera, ale pomalu musze pomyslec o zapisaniu sie by miec termin po poludniu w piątek albo sobote bo jakos zwykle w te dni chodzę. I tak 2-3 tyg przed bede dzwonic.
Asik udanego weekendu !
Taka_ja
Dzięki kochana ! Chłop tak mi się pobeczał z radości, ze uspokoić go nie mogłamTaka ja ALE SIE CIESZE!!!
Magda86Poznań
Taka_ja
8 tydz + 4 dni - niecałe 2 cm szczęściaTaka ja super wiesci. Jak dobrze sluchac pozytywnych wiadomosci!!! Az samopoczucie sie poprawia. Ktoory tydz u Ciebie??
reklama