reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny nadrobic Was graniczy z cudem! :-) super ze tyle piszecie,ale po przeczytaniu killku/kilkunastu stron nie pamietam co, jak, z kim i gdzie :-)

reklama
hej dziewuszki..
Melduję się po wizycie w szpitalu i kontrolnym USG :yes:
Z DZIDZIĄ WSZYSTKO OK !! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Kamień z serca normalnie..
Wiek ciąży idealny od mojego suwaczka, serdusio pięknie pika:-D
Mieliśmy podróż z przygodami, bo nam auto nie odpaliło z rana:oo: więc w ostatniej chwili złapaliśmy autobus.
Ścisk, duchota, parówa wręcz w środku panowała.. pół drogi wymiotowałam do reklamówki :baffled::-) :):-) :), ale miałam to gdzieś czy ktoś widzi lub czy słyszy ( a starałam się to robić z "tłumikiem" haha) :-) :)
Z tym moim plamieniem to podobno tak, że ja właśnie w tym czasie powinnam mieć okres normalnie i organizm tak reaguje.. podobno lekkie, brązowe plamienia mogą nawet do 12tc występować:hmm:
Ufff... :yes::yes: Ulga nie do opisania..:rolleyes:

Papciarkowa ja sobie kupilam pregnofer uro dla kobiwt w ciazy z zurawina, teraz tak nie biore, ale jakos w 7-8 tyv tez mialam problem ze ciagle do wc biegalam. A im wiekszy brzuch to mi sie zacznie. Na nastepna wizyte mam wlasnie mocz zbadać. W tamtej ciazy mialam czesto z nim problemy, jak mi wyszlo duuuzo leukocytow to z tego powodu gin mnie wyslal do szpitala :-/

Wlasnie objadlam sie zupą i nawet na gofry mnie nie skusicie hehe.

Aria fajne masz kolorki włosów.

Marta ja tez w kwietniu pojde dopiero do fryzjera, ale pomalu musze pomyslec o zapisaniu sie by miec termin po poludniu w piątek albo sobote bo jakos zwykle w te dni chodzę. I tak 2-3 tyg przed bede dzwonic.

Asik udanego weekendu !

Taka ja super wiesci. Jak dobrze sluchac pozytywnych wiadomosci!!! Az samopoczucie sie poprawia. Ktoory tydz u Ciebie??

To ja wam tez pokaze moj fryz aktualny i buzie -moze to tez kogos zacheci :-) do ujawnienia

Załączniki

• 1458314547787.jpg
    1458314547787.jpg
    73,9 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Do góry