reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

My ze styczniowkami 2013 tez mamy do tej pory kontakt
A nie chcecie sie na forum zprzeniesczakmnietepodglsiekt nie podglada co sie pisze
Mozna tam zakladac kategorie tematow, dod galerie itp

reklama
Juz chyba coraz bardziej dociera
Zrobilam przed chwila kolejny test tyle tego nakupowalam ze stwierdzilam ze zrobie:p
I od razu wyszla kreska a po chwili byla juz ciemna i gruba:)

Gratuluję dziewczyny :) ja czekam z testem i juz na głowę dostaję. Oczywiście całą listę objawów mogę wymienić ;) w pierwszej ciąży od razu miałam zgagę, której nigdy nie doswiadczałam i nie doswiadczam.a teraz oprócz mdłości (pewnie ze stresu i ciągłego myslenia o ciąży), bólu piersi i ciągnięcia w pachwinach, nie ma takich dziwnych...jutro dopiero będzie8 dzień po owulacji.pewnie w poniedziałek zaopatrzę się w testy i we wtorek zrobię :)

reklama
Gratuluję dziewczyny :) ja czekam z testem i juz na głowę dostaję. Oczywiście całą listę objawów mogę wymienić ;) w pierwszej ciąży od razu miałam zgagę, której nigdy nie doswiadczałam i nie doswiadczam.a teraz oprócz mdłości (pewnie ze stresu i ciągłego myslenia o ciąży), bólu piersi i ciągnięcia w pachwinach, nie ma takich dziwnych...jutro dopiero będzie8 dzień po owulacji.pewnie w poniedziałek zaopatrzę się w testy i we wtorek zrobię :)
Witaj :) i powodzenia wiem jakie to stresujace takie czekanie

Do góry