reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Taka haha nie wiem bo mam niebieska wode w toalecie :-)

Sandra witaj

Lucky fajnie :-) przyda ci sie teraz I jaj zaczniesz kupiowac kosnetyki dla malenstwa a pozniej juz bedziesz uzywac caly czas :-)

reklama
Witam nowe mamy :)

Bardzo przykro mi z powodu strat :(
Kilka dni mnie nie było i takie nie dobre wiadomości.. :(

Przejrzałam kilka ostatnich stron i Ruda pisałaś o karcie z Rossmana,niestety nie znalazłam o co dokladnie chodzi. Wiem ze mozna karte ze zniżkami założyć dziecku do 3 r życia chyba,ale luckychoice pisała,że kosmetyki dla siebie zobaczy. Więc jak to jest?

Natusia :-) w okresie ciazy masz 3 % znizki na rzeczy dla dzieci I kobiet w ciazy czyli wszystkie kremy dla mam na rozstepy. Itd
Pozniej juz tylko na.artykuly dla dzieci I co 90 dni wzrasta o jeden procent jesli zrobisz zakupy 6 razy przez te 90 dni.

Dziewczyny strasznie przesuszyła mi się skóra na twarzy jak z tym walczyć ? Dodam że olej kokosowy mam wrażenie że jeszcze bardziej mi wysusza, brzydko to wygląda( jak rybie łuski) a ide na urodziny i musze jakos wyglądać :( help

Dużo czasu spędzam na nartach (bardzo duzo) i zawsze dawałam maść z Wit a, teraz się boję ale czyni cuda i robię maseczki Perfecta z Rossmanna chyba za 1,50 zł :-) z aloesu i pomarańcza głęboko nawilżająca. Może pomoże...

reklama
Autostopowiczka ja tez stosowalam ale sie naczzytalam i wole nie :( a byla tania i naprade skuteczzzzzzzna
Maść z witamina A? No właśnie trochę się boję ale.witamina a nie zawsze znaczy witamina A :-) muszę się doinformowac, bardzo brakuje mi jej nawet do dłoni. Dlatego uprzedziłam i podałam zamiennik jak dla.mnie rewelacja ale nie wszystkim może odpowiadać, można spróbować 1,5 zł nie fortuna :-)

Do góry