reklama
Natusia16
Fanka BB :)
Witam nowe mamy
Bardzo przykro mi z powodu strat
Kilka dni mnie nie było i takie nie dobre wiadomości..
Przejrzałam kilka ostatnich stron i Ruda pisałaś o karcie z Rossmana,niestety nie znalazłam o co dokladnie chodzi. Wiem ze mozna karte ze zniżkami założyć dziecku do 3 r życia chyba,ale luckychoice pisała,że kosmetyki dla siebie zobaczy. Więc jak to jest?
Bardzo przykro mi z powodu strat
Kilka dni mnie nie było i takie nie dobre wiadomości..
Przejrzałam kilka ostatnich stron i Ruda pisałaś o karcie z Rossmana,niestety nie znalazłam o co dokladnie chodzi. Wiem ze mozna karte ze zniżkami założyć dziecku do 3 r życia chyba,ale luckychoice pisała,że kosmetyki dla siebie zobaczy. Więc jak to jest?
ruda1991
Natusia :-) w okresie ciazy masz 3 % znizki na rzeczy dla dzieci I kobiet w ciazy czyli wszystkie kremy dla mam na rozstepy. Itd
Pozniej juz tylko na.artykuly dla dzieci I co 90 dni wzrasta o jeden procent jesli zrobisz zakupy 6 razy przez te 90 dni.
Pozniej juz tylko na.artykuly dla dzieci I co 90 dni wzrasta o jeden procent jesli zrobisz zakupy 6 razy przez te 90 dni.
Tola81
Dziewczyny strasznie przesuszyła mi się skóra na twarzy jak z tym walczyć ? Dodam że olej kokosowy mam wrażenie że jeszcze bardziej mi wysusza, brzydko to wygląda( jak rybie łuski) a ide na urodziny i musze jakos wyglądać help
Dużo czasu spędzam na nartach (bardzo duzo) i zawsze dawałam maść z Wit a, teraz się boję ale czyni cuda i robię maseczki Perfecta z Rossmanna chyba za 1,50 zł :-) z aloesu i pomarańcza głęboko nawilżająca. Może pomoże...
neilaaa
A jak radzicie sobie z bólem głowy?
Można paracetamol
reklama
Tola81
Maść z witamina A? No właśnie trochę się boję ale.witamina a nie zawsze znaczy witamina A :-) muszę się doinformowac, bardzo brakuje mi jej nawet do dłoni. Dlatego uprzedziłam i podałam zamiennik jak dla.mnie rewelacja ale nie wszystkim może odpowiadać, można spróbować 1,5 zł nie fortuna :-)Autostopowiczka ja tez stosowalam ale sie naczzytalam i wole nie a byla tania i naprade skuteczzzzzzzna