reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mnie głowa raz bolała jakieś kilka dni po implantacji zarodka. .. ale to tak ze myślałam że padne.... ano drzemka nie pomogła ami okłady. .. wiec wzięłam paracetamol i poszłam dopiero spać a rano jak nowo narodzona... fakt nie wiedziałam wtedy ze jestem w ciąży zwłaszcza ze tabsy brałam ... ale po tym służbie z krwia miałam już jakieś obawy co to tego... z tym ze Tz kazał mi nie wymyslac :) hehe

reklama
Maść z witamina A? No właśnie trochę się boję ale.witamina a nie zawsze znaczy witamina A :-) muszę się doinformowac, bardzo brakuje mi jej nawet do dłoni. Dlatego uprzedziłam i podałam zamiennik jak dla.mnie rewelacja ale nie wszystkim może odpowiadać, można spróbować 1,5 zł nie fortuna :-)

jutro sprobuje i dam znać czy na mnie działa :D

A co jest nie tak z mascia z witamina a? Smaruje synka a reszte zawsze wcieram sobie I nawet nie przyszlo mi do glowy ze nie wolno :-)

Ruda z tego co wiem to nie powinno się zażywać wit A w ciąży. Nie wiem jak z mascia ale jak nie dużo używasz to chyba nie ma co przesadzać.

reklama
A co jest nie tak z mascia z witamina a? Smaruje synka a reszte zawsze wcieram sobie I nawet nie przyszlo mi do glowy ze nie wolno :-)
Nie powinno się jeść witaminy A w ciąży, jednak tak jak pisalam że witamina A nie zawsze znaczy witamina A, ja np mam w suplementów diety dla kobiet w ciąży witaminę A 42% zalecane dzienne spożycia i to nie jest witamina A ta co w wątróbce, której nie można jeść będąc w ciąży. Jeszcze raz napisze ze musze się doinformowac bo wcieranie to nie spożycie ale póki nie wiem nie smaruje. Jestem ostrożna miałam przy porodzie 5 lekarzy 2 razy upierali się że.potrzebuje znieczulenie i nie skorzystałam więc i bez maści się odejdę :-D

Do góry