Mnie głowa raz bolała jakieś kilka dni po implantacji zarodka. .. ale to tak ze myślałam że padne.... ano drzemka nie pomogła ami okłady. .. wiec wzięłam paracetamol i poszłam dopiero spać a rano jak nowo narodzona... fakt nie wiedziałam wtedy ze jestem w ciąży zwłaszcza ze tabsy brałam ... ale po tym służbie z krwia miałam już jakieś obawy co to tego... z tym ze Tz kazał mi nie wymyslac hehe
reklama
Maść z witamina A? No właśnie trochę się boję ale.witamina a nie zawsze znaczy witamina A :-) muszę się doinformowac, bardzo brakuje mi jej nawet do dłoni. Dlatego uprzedziłam i podałam zamiennik jak dla.mnie rewelacja ale nie wszystkim może odpowiadać, można spróbować 1,5 zł nie fortuna :-)
jutro sprobuje i dam znać czy na mnie działa
PerseaNigra
Fanka BB :)
Dobry wieczór
@PerseaNigra jednak jesteś fajnie
PerseaNigra
reklama
Tola81
Nie powinno się jeść witaminy A w ciąży, jednak tak jak pisalam że witamina A nie zawsze znaczy witamina A, ja np mam w suplementów diety dla kobiet w ciąży witaminę A 42% zalecane dzienne spożycia i to nie jest witamina A ta co w wątróbce, której nie można jeść będąc w ciąży. Jeszcze raz napisze ze musze się doinformowac bo wcieranie to nie spożycie ale póki nie wiem nie smaruje. Jestem ostrożna miałam przy porodzie 5 lekarzy 2 razy upierali się że.potrzebuje znieczulenie i nie skorzystałam więc i bez maści się odejdęA co jest nie tak z mascia z witamina a? Smaruje synka a reszte zawsze wcieram sobie I nawet nie przyszlo mi do glowy ze nie wolno :-)