reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

@papciarkowa jak się spotkamy w Poznaniu stawiam duuuuzy sok. Dzięki Twojemu pomysłowi jestem uratowana. Co prawda nie kładę się zaraz po jedzeniu jak pisalas ale jak tylko nachodza mnie mdłości kładę się totalnie na płasko (bez poduszki). Po pół godzinie nie mam mdłości i mogę dalej robić obiad bez wstretu na zapachy.Jestes Boska!!! Dziękuję ;)

reklama
Dziewczyny ja dziś cały dzień w łóżku i wstaje tylko żeby zwymiotowac. Masakra jakaś jak się czuję. Brak sił do życia ...

Ala witam w klubie... z ta roznica ze ja tylko raz dzis wymiiotowalam ale caly dzien mnie mdli i kompletnie nie mam sil...

A mnie ostatnio nie Mdli :)
Ale dzisiaj padłam ... usne łam na krześle .. syn mnie obudził ... budzi mnie a co ty mamusie spisz na krześle ... tylko się na kanapę przeniosłam i spałam ponad 2 h ... a synuś jeszcze mi kocyk przyniósł :)

Ja też dziś nie do życia. Spałam 2 godziny w dzień, pracuję dziś z domu. A w dodatku zadzwonili ze żłobka, że mała wymiotuje. I tak siedzę teraz z małą bidulką.

Hej Taka_ja ja mieszkam w Szkocji a dokładniej w Aberdeen. W którym jesteś tygodniu ciąży? Byłaś już tutaj u lekarza?
22 mam wizytę u położnej i z nią mam ustalić datę USG prenatalnego. Wczoraj troszkę plamiłam więc w piątek idę na scan kontrolny zobaczyć co i jak:unsure: Umieram ze strachu, ale staram się być dobrej myśli..
Detale mojej ciąży są na suwaczku, ustaw sobie i ty, wtedy łatwiej się połapać :)

reklama
Do góry