reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Taka-Ja kolor slomkowy a w ciągu dnia jest jeszcze jaśniejszy niż rano a co tam u ciebie się dzieje??

reklama
Sandra witaj :-) gratuluję rozgosc się ;-)

Taka ja ja mam taki jak opisała meg. Coś cię niepokoi?

Ja kiedyś jak brałam furagine na pęcherz to też miałam taki słoneczny żółty także być może a jeśli witaminy są żółte to na bank.

Ja mam taki bardzo żółty kolor ale nie mam pojęcia od czego to zależy. Ja jeszcze nawet nie byłam u ginekologa bo tutaj niestety przyjmują dopiero od 12 tygodnia ciąży

@ala0102 mi lekarz badal tętno na 1.usg z serduszkiem ok 6.4tc i było 117 czy 123 jakoś tak i powiedzial mi wtedy że powyzej 100 jest ok. Na kolejnej wizycie 10.2tc tetno było już 166 i takie powinno być. Zupełnie nie rozumiem po co lekarz Ciebie stresuje. Głowa do góry!

@Taka_ja kolor moczu to u mnie zależy od tego co pije. Jeśli dużo wody i czesto chodzę do wc to jest bardzo jasny ale jak pije tylko herbatę albo zapominam w pracy przez 3 godz pić to mam dość ciemny. Wówczas wiem że znów nie piłam ile potrzeba. Ale tak mam od zawsze - permanentny brak pragnienia.

reklama
Ja mam nawet czasem ciemnozolty ale robilam oststnio badania i jest ok . Ale ja malo pije ciezko sie zmusic:/ soki w miare ale ile mozna pic soki

Do góry