reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Taka-Ja kolor slomkowy a w ciągu dnia jest jeszcze jaśniejszy niż rano a co tam u ciebie się dzieje??

reklama
Sandra witaj :-) gratuluję rozgosc się ;-)

Taka ja ja mam taki jak opisała meg. Coś cię niepokoi?

Ja kiedyś jak brałam furagine na pęcherz to też miałam taki słoneczny żółty także być może a jeśli witaminy są żółte to na bank.

Ja mam taki bardzo żółty kolor ale nie mam pojęcia od czego to zależy. Ja jeszcze nawet nie byłam u ginekologa bo tutaj niestety przyjmują dopiero od 12 tygodnia ciąży

@ala0102 mi lekarz badal tętno na 1.usg z serduszkiem ok 6.4tc i było 117 czy 123 jakoś tak i powiedzial mi wtedy że powyzej 100 jest ok. Na kolejnej wizycie 10.2tc tetno było już 166 i takie powinno być. Zupełnie nie rozumiem po co lekarz Ciebie stresuje. Głowa do góry!

@Taka_ja kolor moczu to u mnie zależy od tego co pije. Jeśli dużo wody i czesto chodzę do wc to jest bardzo jasny ale jak pije tylko herbatę albo zapominam w pracy przez 3 godz pić to mam dość ciemny. Wówczas wiem że znów nie piłam ile potrzeba. Ale tak mam od zawsze - permanentny brak pragnienia.

reklama
Ja mam nawet czasem ciemnozolty ale robilam oststnio badania i jest ok . Ale ja malo pije ciezko sie zmusic:/ soki w miare ale ile mozna pic soki

Do góry