reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

mam dokladnie to samo- w poprzedniej ciazy, gdy tylko zrobilam test pobieglam do ginekolozki... i za dwa tygodnie musialam znow isc... ;)
w sumie to ja zrobilam test dzien-dwa przed terminem...mam nadzieje, ze po terminie @ ciagle nie bedzie ;)

reklama
Sunshine witaj :-) gratuluje :-)

Madziorek pewnie w poniedzialek

Moja tez 2. Synek jest z listopada 2014.
Do lekarza tez pewnie pojde za dwa tygodnie. W pierwszej tez odrazu pobieglam i wyslal mnie tylko na bete

ja to w sumie nie bylam przekonana, ze moglo sie udac. Kilka dni po owulacji dojrzalam mala nieczystosc na bieliznie (prawie niewidoczna-to chyba bylo plamienie implantacyjne)...a dwa dni pozniej - gdy wstalam z lozka tak mi sie zaczelo krecicw glowie, jakbym w przeddzien wypila butelke wina ;) ( nic nie pilam :p ) to mnie troche zdziwilo. i tak sobie pomyslalam...a co..zrobie test. na tescie bylo napisane, by odczekac dwie minuty...2 kreska pokazala sie po niecalej minucie...

ja to nie wiem, czy to u nas mozna nazwac staraniami- czasem meza nie bylo w domu podczas dni plodnych..ale jakos rok temu przestalismy stosowac zabezpieczenie- chyba 3-4 miesiace byly bez "staran" :) A u was jak Ruda? :)
Fajna ta stronka, podoba mi sie tu :) przed przypadek ja znalazlam :)

Super znajomosci mozna zawrzeć. My z listopada 2014 do tej pory piszemy a ze staraczkami robimy spotkanie w lutym.
U nas to bylo 6 cykli staran, juz obstawialam najgorsze bo Jas udal sie odrazu. W tym miesiacu calkiem dopuściłam bach i dwie kreseczki

reklama
Do góry