reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Bellina raczej w gornej. Ja mam niedoczynność, ale na lekach mam ładnie tsh teoszke powyzej 1 i ft4 blizej gornej granicy. Tyle, ze ja mam wrodzona chorobe i lecze sie od małego. W ciazy z corka od eazu jednak tsh skoczylo mi do 4, teraz na razie jest ok.

Neilaaa pociesze cie ze ja swoj porod sn wspominam super I chcialabym zeby ten byl taki sam :-)
Ja zauwazylam liste ksiazek nawet pare zapisalam na kolejne do przeczytania :-)

Neilaaa oczywiście, że zauważyłam listę książek :) niektóre tytuły sobie spisałam i mam zamiar odwiedzić matrasa za tydzień :)
Stwierdzam, że już zaczyna mnie mdlić powoli... I chyba w tym tygodniu się zacznie przytulanko z wc:)

Co do serduszka to tez boje się ze nie zobaczę 1 marca :( ale staram się nie myśleć o tym :) za niedługo mój będzie zjeżdżał na stałe i jak będzie juz usg przez brzuszek to wtedy pójdę z Nim ;) takto To mało miejsca jest w gabinecie :p a ja jestem kobietą wstydliwa i tak głupio rozkładać mi nogi przed dwoma facetami :D

Ruda zazdroszczę takiego porodu, ale ja chyba się nie odblokuję już na SN. Jak mogę zapytać byłaś nacinana?

Nevka polecam zajrzeć na oczytani.pl mają co prawda mniejszy wybór niż w matrasie ale ceny super atrakcyjne :)

Pytalyscie o poród po cc. W wiekszosci z automatu robi sie drugie cc, ale raczej nie wyklucza sie porodu sn, jezeli zrosty po cieciu sa w porzadku i kobieta czuje sie na siłach. Nie wiem jednak czy odwazylabym sie naturalnie po cesarce. Jak znow bedzie duze dziecko (corka wazyla 4kg) to na pewno nie ;p

Ahhh :D.
Dziękuję neilaaa :) zajrzę :)
Siostra urodziła córkę 3 lata temu i ważyła 4760kg :D masakra :o .
Boje się ze nie wytrzymam porodu :p

Ruda ja zamierzam wejść i zrobić swoje, ale tak dobrze jak Ty to porodu nie wspominam [emoji3]. Dziewczyny a słyszałyście o akcji 52 książki w rok? Ja podjęłam to wyzwanie, mam nadzieje ze mi sie uda [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Neilaa niestety tak albo I stety bo peklam I wtedy mnie nacieli. Gdyby to zrobili troszke wczesniej nie popekalabym ale gdyby tego nie zrobili to popekalabym duzo bardziej. Moj synek urodzil sie z reka przy glowie wiec nacinanie bylo konieczne :-)

Ja sobie tlumaczylam ze tyle kobiet urodzilo to ja tez dam rade :-)

Lekarz mi powiedzial ze to skurcze przepowiadajace I to potrwa jeszcze dwa dni bo nie mam wogole rozwarcia. To byla godzina 22 o 6.30 wyladowalam na porodowce z 10 cm rozwarcia I skurczami partymi. Synek urodzil sie 7.15 :-) a co robilam cala noc? Siedzialam.na kibelku bo myslalam ze mam zatwardzenie :-) teraz sie z tego smieje ale jeszcze chwila I urodzilabym tam :-)

Do góry