reklama
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Bellina raczej w gornej. Ja mam niedoczynność, ale na lekach mam ładnie tsh teoszke powyzej 1 i ft4 blizej gornej granicy. Tyle, ze ja mam wrodzona chorobe i lecze sie od małego. W ciazy z corka od eazu jednak tsh skoczylo mi do 4, teraz na razie jest ok.
Nevka
Neilaaa oczywiście, że zauważyłam listę książek niektóre tytuły sobie spisałam i mam zamiar odwiedzić matrasa za tydzień
Stwierdzam, że już zaczyna mnie mdlić powoli... I chyba w tym tygodniu się zacznie przytulanko z wc
Co do serduszka to tez boje się ze nie zobaczę 1 marca ale staram się nie myśleć o tym za niedługo mój będzie zjeżdżał na stałe i jak będzie juz usg przez brzuszek to wtedy pójdę z Nim takto To mało miejsca jest w gabinecie a ja jestem kobietą wstydliwa i tak głupio rozkładać mi nogi przed dwoma facetami
Stwierdzam, że już zaczyna mnie mdlić powoli... I chyba w tym tygodniu się zacznie przytulanko z wc
Co do serduszka to tez boje się ze nie zobaczę 1 marca ale staram się nie myśleć o tym za niedługo mój będzie zjeżdżał na stałe i jak będzie juz usg przez brzuszek to wtedy pójdę z Nim takto To mało miejsca jest w gabinecie a ja jestem kobietą wstydliwa i tak głupio rozkładać mi nogi przed dwoma facetami
neilaaa
Ruda zazdroszczę takiego porodu, ale ja chyba się nie odblokuję już na SN. Jak mogę zapytać byłaś nacinana?
Nevka polecam zajrzeć na oczytani.pl mają co prawda mniejszy wybór niż w matrasie ale ceny super atrakcyjne
Nevka polecam zajrzeć na oczytani.pl mają co prawda mniejszy wybór niż w matrasie ale ceny super atrakcyjne
Wesoła Kobietka
Pytalyscie o poród po cc. W wiekszosci z automatu robi sie drugie cc, ale raczej nie wyklucza sie porodu sn, jezeli zrosty po cieciu sa w porzadku i kobieta czuje sie na siłach. Nie wiem jednak czy odwazylabym sie naturalnie po cesarce. Jak znow bedzie duze dziecko (corka wazyla 4kg) to na pewno nie ;p
larkaa
Ruda ja zamierzam wejść i zrobić swoje, ale tak dobrze jak Ty to porodu nie wspominam [emoji3]. Dziewczyny a słyszałyście o akcji 52 książki w rok? Ja podjęłam to wyzwanie, mam nadzieje ze mi sie uda [emoji4]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
ruda1991
Neilaa niestety tak albo I stety bo peklam I wtedy mnie nacieli. Gdyby to zrobili troszke wczesniej nie popekalabym ale gdyby tego nie zrobili to popekalabym duzo bardziej. Moj synek urodzil sie z reka przy glowie wiec nacinanie bylo konieczne :-)
Ja sobie tlumaczylam ze tyle kobiet urodzilo to ja tez dam rade :-)
Lekarz mi powiedzial ze to skurcze przepowiadajace I to potrwa jeszcze dwa dni bo nie mam wogole rozwarcia. To byla godzina 22 o 6.30 wyladowalam na porodowce z 10 cm rozwarcia I skurczami partymi. Synek urodzil sie 7.15 :-) a co robilam cala noc? Siedzialam.na kibelku bo myslalam ze mam zatwardzenie :-) teraz sie z tego smieje ale jeszcze chwila I urodzilabym tam :-)
Ja sobie tlumaczylam ze tyle kobiet urodzilo to ja tez dam rade :-)
Lekarz mi powiedzial ze to skurcze przepowiadajace I to potrwa jeszcze dwa dni bo nie mam wogole rozwarcia. To byla godzina 22 o 6.30 wyladowalam na porodowce z 10 cm rozwarcia I skurczami partymi. Synek urodzil sie 7.15 :-) a co robilam cala noc? Siedzialam.na kibelku bo myslalam ze mam zatwardzenie :-) teraz sie z tego smieje ale jeszcze chwila I urodzilabym tam :-)